Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (155)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Začátek, kde si krůtička White povodí skupinku gansta negrů v base navnadí na totální béčko s hromadou špatných výkonů, dementních hlášek a těch nejdrsnějších negrů z Bronxu. Ono - svým způsobem to film opravdu má, ale není to ono, nejede nadoraz. Navíc v druhé půlce už se tlachají nějaký srance, místo pořádných kopaček do hlavy a to bolí. Souboje nejsou vyloženě špatné, ale je to takovej balet (vždycky mě strašně štve jak si ti šašci vůbec nekrijou hlavu). Škoda, že to vyšumí během druhé půle do stracena, protože našláplo to má slušně. Tak za toho Sappa (kterej zdaleka nemá takovou formu jako když dostával naprdel v K1) dám slabší tři. Jo a White je fajn, má svý roky, tak ho snad ještě uvidíme v nějaký slušný béčko roli. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo Vážně, Super!! Nejsem daleko od Plného Počtu.. Tohle mělo Grády.. Jak Úžasné Bojové Scény Tak Krásný Příběh .. Konečně jsem si to krásně vychutnával, a potil jsem se přitom jako Prase.. Žádné uhýbaní Kamery, vše je krásně vidět.. Bojují tam Opravdoví Řízci.. 150 Kiloví MacCi.. .. Závěrečný Boj je jeden z Nejlepších, co jsem kdy Viděl.. A také jeden z Nejlepších Street Fightových Filmů Poslední Doby.. Doporučuji!:) ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Trocha povedených soubojů nemůže zakrýt chatrný příběh. Pro mě navíc zcela neznámí herci, nutno dodat, že nijak zvlášť sympatičtí. Některé souboje, ač se zdají být dobré, tak po bližším prozkoumání působí dost nereálně. Přesto mě na tom všem něco bavilo a vydržel jsem do konce. Znovu bych se ale nepodíval. 55% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jsem se cítil jako kdyby mě MJW narval do palice svým Guyver kickem. Otřesen a na blití. Takový zklamání, nechápu! Tak dlouho v postprodukci, nechápu! A pozor, špatný souboje, NECHÁPU!! Tohle se nedá s druhým Undisputed vůbec srovnávat, zdejší borci předvádí něco jako pouliční wrestling, kde všechny chvaty, kopy a rány jsou předem domluvené a celé je to nahrané. Kamera navíc mnohokrát zabírá souboje tak, aby nebylo vidět jak a kam údery dopadají (protože ony nedopadají). Dobře, MJW s vyseparovanou svalovinou pořád umí, ale s blížícím se koncem začíná vypadat a hlavně se pohybovat těžkopádněji a pomaleji. Ne, na toto nebudu vzpomínat v dobrém, spíš budu vyhlížet lepším zítřkům: vždyť nás čeká Tekken, Undisputed 3, Ninja, The Tournament. Jo, jedině Scott Adkins to může letos zachránit. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Velice příjemně překvapen jsem byl tímto né příliš známým filmem (shlédnuto ve fázi sledování filmů Neporazitelný) a celkově v éře sledování M.J.Whitea. Je fakt neuvěřitelný, jak může být taková hora svalstva hbitá a mrštná, neuvěřitelně dynamickej kulturista.................... moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)

Reklama

Reklama