Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

venison 

všechny recenze uživatele

V hodnocení budu zase mírná, protože Kate Hudson :-) Je to hodně krkolomnej film, místy trapnej, místy vulgární, místy vtipnej.. Rozdělila bych ho na dvě části první slaboduchá část a druhá - ta s Alecem Baldwinem.. :-))) Baldwin je ten nejúžasnější prasák, kterého si zahrál (opravdu koncert) :-D Je to koukatelný.. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vtipná komedie plná skvělých hlášek, humor je to spíše druhořady, ale na nedělní večer solidní zábava. Jason Biggs své herecké kvality prokázal tím, že jej jednou do hlavní role obsadil Woody Allen, většinu vtipu obstará on sám. Alec Baldwin nevybočuje z linie posledních let - karikatury, úlisné, nechutné, buranské typy lidí. A to je prosím herec, kterého jsme mohli vídat ve filmech jako Tramvaj do stanice Touha či V moci posedlosti. Jaká škoda..."Jestli mám jít do hajzlu, Ty půjdeš se mnou" :-) ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně skvělý Dane Cook jako megaborec Tank, kterého je ale ve filmu až moc a sympatická Kate Hudson. Na straně druhé naprosto příšerný scénář plný nelogismů a v závěrečné třetině naprosto idiotské jednání obou hlavních postav. Velká škoda promarněné příležitosti, jelikož se rozhodně nejedná o typickou romantickou komedii. 50% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Keď romantická línia funguje len čiastočne a humorná nevyniká takmer ničím, situáciu paradoxne zachraňuje až prehnaná a samoúčelná nekorektnosť, ktorú je možné buď a) odsúdiť b) alebo sa na Deutschovej neúspešnej snahe vyrovnať sa za každú cenu Smithovi či Apatowovi úprimne baviť. Vypožičaný námet z Mr. Fix It v sebe síce skrýval ďaleko viac možností ale vďaka Danovi Cookovi a výbornému pesničkovému soundtracku to odsýpa slušne až do úplného záveru...hoci od fungujúcej romantickej komédie má My Best Friend's Girl ďaleko. 50% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Welcome to Cheesus Crust where pizza's a religious experience. 1) Kdyby film vydržel tempo, jaké nasadil prvních deset minut, neváhal bych s pěti hvězdičkami. Bohužel svižné hříbě se změnilo ve starou herku, která to nějak do konce doťapkala a jenom chvilkami si vzpomenula na svou slavnou minulost. 2) Příjemným překvapením pro mě byl přitažlivý 36letý Dane Cook (odpuzovač nevinných dívek Tank). S ním bych opravdu rád objevoval půvaby bostonského nočního života, i kdyby na mě vytasil všech svých deset ověřených fíglů. 3) Až se 58letý režisér Howard Deutch rozhodne, byť dodatečně, film o půl hodiny zkrátit a zbavit ho nudných pasáží uprostřed, přihodím čtvrtou hvězdičku. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • V čase 24:30 bere Alexina spolubydlící do rukou halenku, kterou si prohlíží a potom s ní jde za Alexis (Kate Hudson). V dalším záběru má však Alexis danou halenku už na sobě. (Iveet)
  • Kate Hudson si za výkon ve filmu vysloužila nominaci na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka. Ve stejném ročníku byla na stejnou cenu nominována i za film Bláznovo zlato (2008). (Aknah)
  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)

Reklama

Reklama