Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej zvláštňák. Na jedný straně prcičkovskej humor, na druhý straně crazy humor a pak ještě fousáč se svým suchým humorem, který opravdu co hláška, to zásah. Ovšem neřekl bych, že se jedná o čirou srandózu. Z filmu je v určitých momentech cítit v chování dvou hlavních hrdinů opravdovost. No řekněte kluci, nehonili jsme se alespon jednou za kdekajakou pipinou a neviděli holku vedle nás. Nebo nepřáli jsme si někoho za svou holku nebo za svýho kluka, ale pro naší nesmělost jsme se to báli vybalit ? Nechovali jsme se v určitým věku jako ten brejlatej vohnout ? Fak super ! A to nepočítám toho nádhernýho Pontiaca, kdo by takovýho čtyřkolovýho frajera nechtěl řídit, když jede balit holky, že ano chlapci ? Tohle je prostě road movie s velmi kvalitním motorem. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

In memory of our friend José Duarte...and his fabulous balls. 4 velký hvězdy za unrated verzi. Parodie na americky ratingy, kde muze strikat krev na vsechyn strany, ale nesmi by tvidet ani kotnicek se povedla. Bezucelna nahota v kazdy davovy scene je dobra odpoved a i bez ni musi byt dobra rated verze...Pribeh sam je sice hodne ohranej, na druhou stranu s vybornou hudbou, s par zivotnimi pravdami a v podani dobrych hercu v hlavnich i mensich rolich. Jen jsem moc nechápal, jak moh hlavni hrdina chtit jen na chvilku nejakou jinou nez Amandu Crew. Ona je taky fabulous;-) ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Špatná napodobenina deleko víc provařených Prciček a jím podobných komedií. Nepřišlo mi to vtipné. Nějak jsem prostě nedokázala vypnout a bavit se. Zřejmě se už nedokážu asi naladit na tenhle typ šíleností. Možná jsem také brala asi všechno moc vážně, což je další možnost. Jediné, co se mi ve filmu líbilo, bylo to oranžové auto. Asi je něco špatně, když si z filmu odnesu pouze vzpomínku na auto. Na štěstí jsem Sex Drive viděla doma na compu, tak že nemusím litovat vyhozených peněz. Nevím, proč se tyto filmy vůbec točí. Někdo si potřebuje něco dokazovat, nebo co? Vlastně ani netuším, proč dávám tu jednu hvězdičku. Radši nebudu už dál nic psát nebo to sundám úplně. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen-komedie se skvělym Pontiacem GTO a hromadou pěknejch buchet. Od začátku to svižně ubíhá k očekávanýmu finále, žádný velký překvapení se nekoná, ale to celkem nevadí. Prostě jsem se pobavil, i když se nemůžu ubránit pocitu, že se z toho dalo vyždímat víc. Jinak jsem viděl "normální" verzi, ale určitě se budu chtít časem podívat i na director´s cut... ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tezko rict jak vypada normalni theatrical version, ale unrated edit byl docela povedeny ulet. Vsude okolo naprosto randomne se promenadujici naked playboy girls s ultimate narazniky, obcas zaber na nejaky extra velky cerny penis (OK, tak bez toho bych se klidne obesel) a sem tam i backstage zabery aniz by to narusovalo beh filmu. Sice se vam na zacatku dostane vtipneho intra tvurcu o tom, ze byste se meli nejdriv podivat na normalni verzi, ale kaslete na to, tohle je good stuff. Sympaticti hlavni hrdinove, beautiful hlavni girl, sexy vsechny ostatni girls, dostatecny pocet vtipnych scen. Bohuzel se to misty nevyhne pro podobne filmy tolik typicke stupidite. Napada me prirovnani k memu oblibenemu Eurotripu, ktery ale ve sfere over-the-top sex komedii stale vede. 5/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Trojice jezdí ve sportovním autě z roku 1969 z třídy tzv. "muscle cars" (silná americká auta). Jedná se o model 1969 Potiac GTO Judge s motorem V8 (osm válců), s výkonem cca 300 koní a objemem 6250 ccm (prostě 6,3l). Rex (James Marsden) jezdí na motorce Honda CR 125 R. (c.tucker)
  • Potom, co Iana trefí horké víčko od nádobky na chladící kapalinu v motoru, má Ian vypáleno na čele "HOT". To je ale nesmysl, správně tam má být zrcadlově vypáleno "TOH". (c.tucker)
  • Na začátku filmu přijde Rex (James Marsden) vzbudit Iana (Josh Zuckerman) a stáhne mu a zahodí deku. V následujícím zaběru je ale Ian opět přikrytý. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno