Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu se nedá čekat žádná velká scenáristická paráda, ale na druhou stranu je to dobrá příležitost pro stupidní humor, se kterým jsem nikdy neměl problém. Přijde mi škoda, že to bylo poměrně natažené, ale většina vtipů funguje dobře a k tomu to má taky překvapivě dobrý morální přesah, takže čtyři hvězdy zaslouženě. 75% ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Ze začatku to vypadalo na další teenagerovskou ne moc dobrou komedii plnou trapren, nakonec se vytáhlou ve velmi slušný mix Road Tripu a Eurotripu s více, či méně zajímavými sekvencemi. Kultura Amishů byla velice přínosná pro film a velice vtipná, Seth Greene zaválel, jinak i tři mladí hlavní hrdinové docela obstáli ve svých rolích a celkově příjemná věcička co nenaštve. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

In memory of our friend José Duarte...and his fabulous balls. 4 velký hvězdy za unrated verzi. Parodie na americky ratingy, kde muze strikat krev na vsechyn strany, ale nesmi by tvidet ani kotnicek se povedla. Bezucelna nahota v kazdy davovy scene je dobra odpoved a i bez ni musi byt dobra rated verze...Pribeh sam je sice hodne ohranej, na druhou stranu s vybornou hudbou, s par zivotnimi pravdami a v podani dobrych hercu v hlavnich i mensich rolich. Jen jsem moc nechápal, jak moh hlavni hrdina chtit jen na chvilku nejakou jinou nez Amandu Crew. Ona je taky fabulous;-) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Sex drive je skvělá teeneger komedie u které vypnete a skvělé se odreaguejte. Po dlouhé době komedie u které jsem se popadal smíchem za břicho. Herecké obsazení je moc milé, příjemné, krásné a hlavně vtipné. Snad snímek vydělá víc než doposud, protože si to zaslouží. Opravdu velmi příjemné překvapení a všem doporučuju. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná dávka typického amerického klišé na bázi ztráty panictví, kde jdou po sobě navzájem dost předvídatelné scény, ale na druhou stranu hraje skvělý soundtrack a James Marsden byl fakticky na zabití (v tom dobrém slova smyslu). Zkrátka učebnicový příklad americké komedie, která ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Revolver v závěrečné scéně je 6ti ranný Colt Python ráže .357 Magnum. Jeden z nejsilnějších revolverů vůbec. (c.tucker)
  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)
  • Na začátku filmu přijde Rex (James Marsden) vzbudit Iana (Josh Zuckerman) a stáhne mu a zahodí deku. V následujícím zaběru je ale Ian opět přikrytý. (Cheeker)

Reklama

Reklama