Reklama

Reklama

George Simmons je prototypem úspěšného muže, který má vše, po čem touží. Jako klubový komik sklízí nemalé ovace obecenstva a jeho vystoupení nabývají na obrovské popularitě. Georgeův bezstarostný život se změní v okamžiku, kdy se dozví o své nevyléčitelné nemoci. Podle lékařů mu nezbývá ani rok života. V klubu se seznámí s amatérským komikem Irou, kterého si najme jako osobního asistenta a nabídne mu, aby mu se svými vtipy na představeních dělal předskokana. George bývá často podrážděný a necítí se dobře. Ira si myslí, že by měl o svém zdravotním stavu říct i ostatním lidem, což udělá a je překvapen rozdílnými reakcemi svého okolí. Krátce nato George zjistí, že díky experimentální léčbě jeho nemoc ustupuje. Navíc se do jeho života vrátí bývalá přítelkyně a on začne zvažovat, co je pro něj důležité a co dává jeho životu skutečný smysl. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (435)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Panic měl necelý dvě hodiny, Zbouchnutá měla něco málo přes dvě hodiny, a Komikům naložil dvě a půl hodiny. Judd Apatow se vážně posral. Já fakt nevím, jak se k tomu jinak vyjádřit. Komedii naklopit na dvě a půl hodiny. Chápu nějaký epický akčňák, mega historický příběh nebo sci-fi pecku, ale komedii? Kdo u toho má vydržet. Režisér nás totiž zkouší, zkouší kolik vydržíme a Komici už pomalu přicházejí do extrému. Přiznám se ale, že u plna komedií si řikám, kéž by to neskončilo. Díky příjemné atmosféře a pohodovým lidem. Stejně tomu tak je i tady a tak vlastně příběh utekl jak klubko, se kterým si hraje kočka. Neskutečně rychle, s jako obvykle příjemným Sandlerem a kvalitním životním opusem. A proč jsem tomu dal nakonec tři hvězdičky? Protože stand-up komiky příliš nemusím a nijak závratně mě pobavit nedokážou. Jasně, chápu, že sedět před nima, tak se asi křehnim. Ale v pohovce mi to fakt nic neřiká. A když příběh vypráví o takovýchto lidech, tak je dost těžký se k tomu všemu dostat a probojovat. I když to Sandler drží jako klíště kůži. Jediný štěstí, že režisér dokáže delší filmy natočit tak, že se líbí stejně jako půlhodinový sitcom. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Vtipné, pohodové a celkovo zábavné. Pohľad na život a humor z dvoch rôznych strán so zaujímavým obsadením a štýlom. Film má od začiatku dobré tempo a baví, dokonca sa zdá, že je čoraz lepši avšak záver je akokeby zbúchaný na kolene. Veľmi chaotický a predvídateľný, typický a k celkovému nádychu filmu nepasuje, pretože je príliš obyčajný. Inak sa jedná o fajn pohodový filmík s množstvom dobrého vtipu, ktorý svojim spôsobom rozveselí a tiež núti sa trošku zamyslieť. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler -> Eric Bana: "Kdybych vypadal jako ty, byl bych celý den doma a j*bal sám sebe." Jeden z mála heftov, ktoré vás v tejto smutnej komédii parádne rozosmejú. Ale budete sa s jej postavami cítiť príjemne a o tom je. O vzťahoch, potrebe mať niekoho nablízku, o význame minulých lások a o tom, že byť slávny a bohatý nemusí znamenať nebyť osamelý. Skôr naopak. Apatow perfektne vypointováva väčšinu dialógov, odkrýva život za hollywoodskym pozlátkom a hercov necháva zažiariť "vnútorne". Ale dva-a-pol-hodinová stopáž je na daný žáner naozaj príliš. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

pri všetkých tých schematických, predvídateľných a klišéovitých komédiách, ktoré hollywood produkuje, je apatowov počin veľmi príjemné sčerenie vôd žánru; aj v rámci sandlerovej filmografie, z ktorej si tu uťahuje a strieľa, je to vybočenie do kvalitnejšej kategórie; rogen (schudnutý a nezhulený) je dojímavý a skvelý, hill - ešte neschudnutý a schwartzman - schudnutý až veľmi, sú veľmi príjemné a trefné doplnenia inak celkovo sympatického a silného castu plného skvelých cameí ("I´d think everybody love you!"); scenár je vtipný, odsýpa i napriek dĺžke, nenudí, pár fórov naozaj pobaví a pár ide naozaj na kožu; bol som taký spokojný, že keby som to videl v kine (rozumej - neprerušovane a vo veľkolepom audio-vizuálnom podaní a atmosfére) asi by som sa veľmi silno bránil nedať plné hodnotenie; ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow se po dvou letech přesunul z producentské židle na tu režiiní a natočil překvapivě slabé komediální drama, které zachraňují jen nadprůměrné herecké výkony. Apatow opět natočil film ze života, který se zaměřuje na oblíbené téma jeho předchozích filmů a to je přátelství a tentokrát přidává i téma smrti. Bohužel je film neuvěřitelně zdlouhavý, nevtipný a kvůli -na komedii- smrtící délce, dost nudný. Vše táhnou jen herci v čele s opět vážnějším a velice dobrým Sandlerem. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (16)

  • Namiesto miniroly Jamesa Taylora na Myspace show, kde George a Ira vystupovali bol originálne zamýšľaný Bruce Springsteen. (Flipper)
  • Soundtrack obsahuje skladby od bývalých členov The Beatles a ich sólových projektov, ale ani jednu od samotných Beatles. (Flipper)
  • Adam Sandler sa cítil previnilo, keď hovoril nechutné vtipy o ženách vo filme, kvôli svojim dvom dcéram. (Flipper)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno