Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (386)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Řízné mystery nenechá nikoho na pochybách, že Smith u jeho psaní trpěl depresí, ze které se potřeboval vypsat. Hlavní hrdinka se ocitá až po uši v děsivé noční můře. Když se zdá, že z ní už, už dostává, tak zabředne ještě hlouběji. Z psychoterapeutického hlediska úžasné a jako film to taky funguje skvěle. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Sešla se takhle partička nadšenců a řekla si, že by měli už konečně natočit nějaký film. "Mám nápad!!" řekl Chris. "Časová smyčka, to už tu dlouho nebylo! Navíc to může mít děr, kolik chce, a když mě nenapadne žádné logické rozuzlení, než ráno na hajzlu dopíšu scénář, ukončíme to začátkem!!! Budeme li hodinu čtyřicet opakovat to samé, tak vám garantuju, že už tak ve třetím kole budou všichni konzumenti tak zmatení nebo znudění, že nebudou vědět, která bije, a i když se hlavní hrdinka bude chovat jako iracionální 3,14ča, nikdo se nad tím ani nepozastaví!! Dá se to udělat i levně! Najmeme šest ochotníků a do hlavní role obsadíme moji snoubenku! Je sice neherečka, hnusná jak cikánské hračky, ale za to skvěle kouří ...". "Hmmm, úžasný nápad, Chrisi, to bude fuckt COOL", nadšeně přitakali ostatní. "Jdeme do toho...". ********** Sešla se takhle partička nadšenců a řekla si, že ...................... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Já to nějak moc nepochopil, to jako byla mrtvá a vše byl jen sen? Dalo se to vůbec nějak chápat? Lámal jsem si hlavu jak to jen šlo a nějak jsem tohoto křížence Smrt přichází v bílém a Na hromnice o den více, nepobral. Podruhé jsem pochopil určitě více a držel jsem se statečně do 70. minuty. Potom jsem pochopil že vlastně sledujeme příběh jedné a tatáž osoby a tím pádém mě příběh dával více smyslu. Sledujeme 3 nalodění a ve smyčce po třech se naše hlavní postava stále více posunuje k nevyhnutelnému. 60% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jsem čekal vyloženě hovadinu, ale v pozoru jsem se před shlédnutím rozhodně měl. A výsledek? Hororový mix snímků Na Hromnice o den více, Lodi duchů a Osudového doteku mne pobavil přímo královsky! Vlastně jen dvě maličkosti mi vadily nejvíce: okatě digitální racek (po třetím záběru na okřídlence vážně otrava) a fakt, že hrdinka celý snímek proskotačí v sexy blůzičce s výstřihem a nakonec ani neukáže vnady... Jinak nemám sebevětších výhrad - možná až na ten taxík na konci. Ale líbí se mi, že tento film se dá pochopit minimálně třemi různými způsoby. Já osobně jsem si jako stručné vysvětlení pro celou pointu vybral slovíčko očista. O několika scénách, ze kterých mrazí, je také vhodno se zmínit, a už kvůli těm slušným WTF momentům stojí myslím za to se na Triangle podívat. Slušná žánrová prácička pro sobotní večer. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo zabije před plavbou racka, bude mít smůlu aneb svobodná matka uvězněna se Sisyfovým zadáním v časové smyčce. Proč ne, atmosféru má tahle mořská pocta Osvícení hutnou i za pár šupů, ale nesměla by za vším stát ta zpropadená geometrie. Nejdřív skupinka lidí vjede na jachtě jménem Trojúhelník do trojúhelníku bermudského, kde se všichni začnou točit v bludném kruhu, až má z toho divák z mozku rotující krychli a neodbytný pocit, že si z něj kombinující režisér Smith dělá jen kolmými úsečkami z vnějšku orámovaný kosočtverec.. Závěr vnesl do Tajemné záře u Floridy mlhavé jasno, ale zůstávají dvě otázky. Kterou z Jess jedoucích v autě hodil na konci převozník/taxikář do přístavu a kde byl Miro Žbirka..? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)
  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno