Reklama

Reklama

Robocop

Trailer 1

Obsahy(1)

V roce 2028 je nadnárodní konglomerát OmniCorp vedoucím lídrem v oblasti robotických technologií. Jejich drony jsou již dlouhá léta využívány armádami po celém světě a OmniCorpu přibývají na účtech miliardy dolarů. Jedinou metou, kterou se jim dosud nepodařilo dosáhnout, je úspěch na domácí půdě, kde jsou jejich technologie stále považovány za příliš kontroverzní. Ale v jistém momentě přijde ke zlomu. Alex Murphy (Joel Kinnaman) je milující manžel a otec, který pracuje jako policista a dosahuje vynikajících výsledků v boji s kriminalitou a korupcí v Detroitu. Až do chvíle, kdy utrpí rozsáhlé zranění. OmniCorp najednou dostane jedinečnou příležitost - zachránit špičkového policistu. A tak se v odvážném experimentu zrodí RoboCop - napůl člověk a napůl stroj, dokonalý protivník všech kriminálních živlů. OmniCorp už plánuje jeho nasazení v co největším počtu míst, ale nepočítají s tím, že uvnitř stroje je myslící lidská bytost, která nedokáže potlačit vzpomínky na svou minulost. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Takže nemáš vůbec šajna, kámo:)) Tohle je typický...Když to tvůrci obšlehnou, jsou to idioti bez nápadu, když jdou vlastní cestou, jsou to jenom idioti...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Já nevím některý filmy jsou nedotknutelný a remakovat by se prostě neměli třeba mě zastřelte, ale nemůžu si pomoct, ale po pravdě možná kdyby obšlehli origo film  a přidali nějakou krev bylo by to možná menší zlo. Mám s tím podobnej problém jako s Evil dead nemá to z původním filmem co dělat tak ať se to jmenuje jinak, ale radši když už to musí být tak kopírka jako třeba Oldboy nebo Carrie. Tady se víceméně jedná jenom o nový verze původních filmů nepříjde to z ničím novým, ale když víš o co jde ani to nezklame ba naopak :-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Uživatel Larrysbride smazal svůj příspěvek.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ale mě by dost zajímalo, jak by sis představoval remake. On se dá v zásadě dělat jen dvěma způsoby. Buď v podstatě obšlehnou původní předlohu nebo vyjít z nápadu filmu původního a vystavět kolem toho svůj vlastní příběh. Tobě se zcela evidentně nelíbí ani jeden přístup. Zajímá mě tedy, jakej způsob pojmutí toho remakeu bys zvolil ty?:)

na příspěvěk reagoval Larrysbride, Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Jestli je to narážka na můj komentář můžeš to napsat rovnou. Já nepotřebuji něco zdůvodňovat proč to tak je. Píšu svůj názor a dojem jako divák. Každej si holt nedělá v kině poznámky za pomocí mobilu z úsporným displejem jako ty :-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

Avari.73

Sakra... Ked ono tam v kine tento vikend nic take nejde :(... Neze by som ocakaval drtenie budov :D ale dost vela akcie aspon... Neviem sa rozhodnut :(... Neviem ci ma bude az tak bavit psychologicka hra , ako keby to bol mix akcie a toho vpoho ale ak tam prevazuje ta psychologia neviem..

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Avari.73

Avari.73 (hodnocení, recenze)

Lumicko

Akce tam právě tolik není. Film se soustředí spíše na psychologii. Pokud očekáváš drcení budov jako v Supíkovi, tak bych mrknul po něčem jiném. ;)

na příspěvěk reagoval Lumicko

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

Kolko tu je akcie ?? Ocakavam a chcel by som dost vela akcie :D.. ale podla toho co citam si nejsom isty :(. Nejsu nahodov vsetky akcne sceny v trailery? :D

na příspěvěk reagoval Lefty86, Larrysbride, Avari.73

Uživatel vegetol.mp smazal svůj příspěvek.

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Larrysbride

Díky. Bluntman : aha to jsem nevěděl, žil jsem v mýlce. I když ti věřím, tak u toho GP si nevybavuji že by se v filmu měnila velikost (celý plátno vs. č.pruhy , snad rozumíš :) ) jak říkám není to až tak podstatné, ale u toho Temnýho rytíře jsem si toho všímal. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, vegetol.mp

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Enšpígl

Skyfall neměl na IMAX kameru točenou ani jednu sekundu, protože se používala Arri Alexa (má nativní formát 16:9) a pro IMAX kina obraz akorát nebyl oříznut (2.40:1 - klasická kina a multiplexy X 1.90:1  - IMAX). Ghost Protocol měl vybrané sekvence natáčené na IMAX kamery, tj. stejně jako poslední dva díly Temného rytíře.

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Larrysbride

To kažopadně , ale mě vadilo (mírně ) to připínaní kdy byl film na celý plátno a kdy byl n a klasický široko uhlý formát. Tadf to bylo přes celý plátno ?

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Enšpígl

Tak to Ti nepovím, nechci kecat, ale myslím, že ten cenovej rozdíl je opravdu tak markantní, že nemá cenu nad tím přemýšlet, protože, jak sám říkáš, v IMAXu je to prostě jednoznačně lepší zážitek.

na příspěvěk reagoval Enšpígl

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Tvrzení odpůrců RoboCopa jsou hlavně rozporuplná, protože na jednu stranu nechtějí doslovnou předělávku, na tu druhou jim vadí aktualizace a reinterpretace původní verze. Neustále opakují, že proti remakům nic nemají a nejsou vůči nim vysazení, ale přitom je bez jakýchkoliv pochybností kritizují před i po zhlédnutí, po kterém ještě napíší, že by raději neexistenci verze 2.0.

 

A nevšiml jsem si, že by zde byla argumentace ohledně toho, proč je akce "nepřehledná", "nepovedená", "nesrozumitelná" (?) apod., protože padají pouze adjektiva, nikoliv důvody, tvrzení nejsou ničím podpořená. Není problém se zorientovat v akci, když se stříhá metodou záběr-protizáběr, a tak je zaznamenatelný jak střílející, tak zasažený, případně se stříhá pomaleji, než je v současnosti normou (výcvik) - či se používají videoherní postupy, které jsou samy o sobě dostatečně ozvláštňující mírou subjektivizace (užívání hlediskových záběrů ve střetu s kuřaty či v hangáru).

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Larrysbride

Díky. Já vím že v Imaxu je lepší zažítek o neskutečnou porci, jen tad yu toho filmu nevím zda to bylo točený v duchu Temnýho rytíře normal kamera a kousky na imax kameru nebo je to celý imaxkou jakou 007 nebo mi5 .

na příspěvěk reagoval Larrysbride, Bluntman

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Enšpígl

Já na tom byla jak v IMAXu, tak v "normálním" kině a jestli bych si měla vybrat, do obyč. kina bych na to znovu asi nešla. Rozdíl to dle mého udělalo obrovský a za těch pár kaček (tuším 20,- Kč navíc?) to rozhodně stojí ;)

na příspěvěk reagoval Enšpígl

Související novinky

Zemřel herec Michael K. Williams

Zemřel herec Michael K. Williams

07.09.2021

Ve věku 54 let tragicky zemřel známý charakterový herec Michael Kenneth Williams. Jeho nejslavnější rolí se jednoznačně stala postava Omara z chváleného seriálu The Wire – Špína Baltimoru. Objevil se… (více)

RoboCop našel režiséra

RoboCop našel režiséra

21.11.2019

Vycházející australský filmař Abe Forsythe (Little Monsters) byl čerstvě najat k režii chystaného filmu RoboCop Returns pro MGM a Atlas Entertainment. Forsythe tak nahrazuje Neilla Blomkampa, který… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Reklama

Reklama