Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (243)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tísnivá východoslovanská atmosféra předchozích dílů plná "slovenských" jugošů, ukrajinských šlapek z Rumunska a holohlavých ruských goril s ovarovými krky naverbovaných na bulharském pracáku je ta tam, a jak je tomu u ještě levnějších pokračování levných splatterů zvykem, zbylo jen marketingové propagační video Kosteleckých uzenin. A tak místní nezletilí, začínající sadisti opět berou šulínka do ruky a já si příště radši místo produkce skočím na exkurzi do nejbližší kafilérie. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně osekaná náhražka, která má v sobě více éček, než sálám Gothaj za 3 Kč v akci. Pokud se první dva Hostely přes daly sníst a to ještě s velkým sebezapřením, tak toto chemické cosi už ne. Herci unylí, scénář o dvou prázdných A4,gore žádný a ani humor to nemá - chybí tu romský fotbal s lidskou hlavou. ()

Reklama

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Zbytočná recyklacia minulých časti.. Nič nové.. Snáď len presun zo Slovenska do Las Vegas (čo považujem za menšiu tvorčiu zradu). Hostel je nádherna sadistická odychovačka, tu Hostel III chce byť až moc nekorektné dielo a pri závere to už vlastne nedáva vobec zmysel. I keď to vlastne zachraní celý film. Spiegel proste točíť nevie...35% ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle krvavý úchylárny mi už začínají lézt pořádně krkem! Nejen, že to není dávno ničím zajímavý, ono je to čím dál víc nudnější a zoufalejší. Proč nemůžou u těhle filmů zůstat filmaři u prvního dílu?! Podobně, jako u SAW jsou další díly děs a hrůza. Základ filmu na morbidním týrání lidí, fajn...snad jednou, ale udělat kolem toho humbuk v podobě už třetího filmu? Pokud chce HOSTEL jít ve stopách SAW, tak proč ne. Od celkem ucházejícího prvního dílu to jde z každým dalším z kopce a tenhle snad poslední je jen neohodnotitelná ubohost. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Copak k tomu říct či napsat. Snad asi jen, že byl udělán obrovský krok jinam. Změnil se nám režisér a s tím přišly i naprosté změny v celém příběhu. Začátek byl naprosto úchvatný. Potom už však přichází pouze nuda, nuda a zase jenom nuda. Ty scénky, kdy se má nějak mučit a pak zabít jsou ubohé a hlavně jich je po čertech málo. Celý příběh dosáhl nového stupně debility. A veškeré napětí či příval strachu očekávat snad ani nelze. Docela veliké zklamání. * ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama