Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (470)

Madison 

všechny recenze uživatele

Majsterka kung fu Renné Russo, paradoxne komický ksicht gangstera Joea ako pekelne štipľavé okorenenie a nakoniec bizarné duo Mel - Danny, ktoré môžu v rámci žánru predbehnúť iba ,,bayovskí bad boys." Akcia odtrhnutá z reťaze, skvelí herci, slušná hudba a hojná dávka primitívne úžasného humoru... čo viac si priať? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„I'm too old for this shit!“ To říkáš Rogere pořád a stejně do toho s Martinem jdeš.. O poznání slabší příběh ve srovnání s předchozími dvěma díly zachraňuje břitký humor konverzačních přestřelek - zřejmě nejlepších v celé sérii. Stávám se členem Hnutí pro podporu kouření za účelem zbavení se závislosti na psích sucharech.. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Hlášky, akce, vtípky, akce, hlášky a akce. Je to už jednodušší, je to odlehčenější ale sakra, pořád to staví na těch dnes už legendárních základech a přitom to ničemu nevadí, René Russo je cool a trio Donner, Gibson, Glover to stále má pevně na háku. Nejraději mám sudé díly, ale i tak je to jen velice těsné. Co mě zajimá, dostaneme ještě někdy podobný film? Podobnou sérii? S takovouhle duší? No, já v to doufám... už by pomalu bylo na čase. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Z policejního skladu se záhadně vypařil nemalý arzenál, což by Riggs s Murtaughem bez problémů objasnili, ale zrovna na to nemají čas. Po jedné Riggsově partyzánštině totiž dostali možnost se za odměnu převléci do slušivých uniforem, štrádovat si to po vlastních nohou po asfaltu a dohlížet nad silničním provozem. Vyšetřovatelka Coleová však časem pochopí, že ti dva otravní pochůzkáři jí mohou s případem pomoci a od této chvíle je vymýcení zločinu pouhou formalitou. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Od prvých sekúnd našľapané akciou a hláškami, príbeh (a vyšetrovanie) konečne dáva hlavu a pätu, tvorcovia zároveň reflektujú, akí mizerní policajti sú Riggs a Murtaugh, casting je úplne bohovský (či už ide o cameo Lea Getza alebo nový prídavok v podobe Rene Russo) a hlavne oproti predošlým dvom filmom záverečná akcia nie je uzívaná nuda (a hláškuje sa o sto šesť). Jednoznačne najlepší diel série a jedna z najlepších buddy movie z 80tych a 90tych rokov. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Zápas NHL mezi Los Angeles Kings a Toronto Maple Leafs, kde policajti honí padoucha na ledu a tím přeruší hru, nehrají skutečné týmy NHL. (Kulmon)
  • Murtaughova (Danny Glover) loď se jmenuje "Code 7", což je u L.A.P.D. (Los Angeles Police Department) kód pro přestávku na oběd. (Bauer)

Reklama

Reklama