Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (466)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Snímok "Smrtonosná zbraň", ktorý v roku 1987 natočil skúsený režisér Richard Donner je všeobecne považovaný za klasiku v oblasti amerického akčného filmu. Výborne som sa pobavil aj pri pokračovaní "Smrtonosná zbraň 2", ktoré bolo vyprodukované od dva roky neskôr. Avšak "Smrtonosná zbraň 3" z roku 1992 ma už začala trocha nudiť. Zdá sa, že som sa už dvojice los angeleských detektívov, Rogera Murtaugha a Martina Riggsa, presýtil. Toto bolo moje posledné stretnutie s tou sériou. O ďalšie diely už nemám záujem. *** ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná zbraň 3 je snad nejhravějším a celkově mým druhým nejoblíbenějším dílem série. Humor je zde všude a přitom absurdity nepůsobí stupidně. Riggs a Murtaugh jsou definitivně nejlepší policejní dvojka filmového plátna. Nejen, že jsou skvěle sehraní, neváhají pro "hloupost" druhého nasadit krk, ale nebojí se ani ztropit si z druhého pořádný žert. Zkrátka jiskří to, má to grády a parádní atmosféru raných 90. let. 9/10 ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl série a může za to hlavně nevýrazný záporák. Nevím co si tvůrci mysleli, ale po tvrďácích jako pan Joshua či Adolf působí tenhle strašně obyčejnsky, ještě že ve čtyřce přišel Jet Li. Celkově mi tenhle díl přišel i méně akční a zvlášť v prostředku je to spíš dost rozpačitej rodinnej film než akční nářez. Rene Russo mohla dostat radikálně míň prostoru, protože při těch jejích bitkách jsem fakt trpěl, takováhle parodie na kopy se jen tak nevidí. Zato Gibson a Glover jsou furt stejně hustý a Joe Pesci je tu opravdu vtipnej, až na to že s blonďatejma vlasama a náušnicí vypadá jak pasák. Možná se zdá že strašně kritizuju, ale bavilo mě to. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Už jsem si vážně myslel, že scénáristé jsou tak krutí, že Riggsovi zabijou třetí ženskou. Naštěstí jí přibalili dvě neprůstřelné vesty, než ji nechali odprásknout... Už jen ta úvodní bombová scéna mne naprosto odrovnala. Pro mne nejlepší díl. Kolik je takových sérií, které si po první tři díly drží tak vysokou úroveň? Jsem zvědav na čtyřku... 100% ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování, které je slabší než první dva díly. Přítomnost Rene Russo je ku prospěchu věci a celkem mi do děje zapadla. Joe Pesci skvělý jako v předešlém díle (nemůžu si pomoc, ale při každém jeho objevení na place, umírám smíchy:-)). Gibson a Glover stále předvádějí co se od nich čeká, opět nechyní akce, humor, ale ani dramatické či vážné chvilky...... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Rozestavěné domy byly ve skutečnosti součástí projektu na výstavbu domů, na který však nezbyly peníze. Štáb dostal povolení k filmování pod podmínkou, že nakonec vše srovná se zemí. (HellFire)
  • Zápas NHL mezi Los Angeles Kings a Toronto Maple Leafs, kde policajti honí padoucha na ledu a tím přeruší hru, nehrají skutečné týmy NHL. (Kulmon)

Reklama

Reklama