Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

H34D 

všechny recenze uživatele

Ryzí béčkový příběh, který však v ničem neurazí, ba naopak, i ve své jednoduchosti a přímosti dokáže vybudovat neurážející atmosféru a vzbudit i základní aspekty emocí, čímž utváří až překvapivě slušný doprovod k zlatému hřebu programu - naprosto fantastickým, choreogreficky dokonalým bojovým scénám. To však není všechno, úžasné na tomto filmu je, že zlatých hřebů je hned několik - testosteronové střety, drsné pohledy, Lateefova capoeira, velkolepé finále i spousta bitek v průběhu filmu a hlavně fakt, že Isaac Florentine z nich dokáže vymačkat maximum - kombinace zpomalených záběrů, dynamická, ale přitom přehledně "vláčná" kamera bez rychlého střihu... Jaj, tenhle akční nářez zkrátka dokáže nabít energií... 8/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Před pětadvaceti lety bychom něco takového s chutí zbaštili a po vyběhnutí závěrečných titulků hned véháesku přetáčeli na nejlepší sekvence. Zatímco Seagal nebo Van Damme jsou dnes rádi, že ráno vstanou z postele a že si na ně východoevropská produkce vzpomene, přicházejí další, kteří se snaží zalepit díru na trhu. Některé chvaty v podání Scotta Adkinse naštěstí působí tak grandiózně, že odpustíme tu vatu okolo a budeme si vychutnávat fotogenické zpomalovačky a souboje, které jsou nesmírně choreograficky lákavé, dlouhé a přehledné. Žádné nervózní cukání kamerou a bleskurychlý střih. Florentine má ve své filmografii velké výkyvy, tohle ale ustál se ctí. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Podobně jako dvojka, tak i trojka těží ze všech možných šablon bojových filmů, nic diváka extra nepřekvapí, se vším tak nějak počítá a téměř u všeho má pocit, že to již někde viděl. A jistě i viděl. Přesto je však Neporazitelný 3 dobrou podívanou, která mi sedla o něco lépe než dvojka. Snad kvůli tomu, že Scott Adkins je zde na té správné straně (v tomto díle mu divák musí prostě fandit) a je tu širší spektrum bojových stylů. Souboj Adkinse a Crowdera neměl chybu, skvěle se na něj koukalo a také perfektně skončil. Vztah mezi Boykou a Američanem byl také dobrým kořením a finále snímku diváka potěšilo. Dávám tedy 4*. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě ten pravý KICK-ASS - dokonalý 'turnajový' akčňák. Scott "the most complete fighter in the world" Adkins je ze záporáka kulhajícím klaďasem a znovu je radost vidět ho se hýbat (létat a přitom kopat). Nářezový bitky, sranda, hrdinství, tvrdost, nasranost a namakanost. I bez ženských to nemá chybu! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přišel si vybojovat symbolickou svobodu do gruzinského vězení s maximální ostrahou. Mezi provazy v ringu se postupně utká s odsouzenými vrahy na nelegálním mezinárodním turnaji vězeňských zápasníků. Ruský bijec Jurij Boyka je sice rovněž vrahem prvního stupně a v soubojích bude navíc limitován poškozeným kolenem, ale se záviděníhodnou fyzičkou a dokonalou bojovou technikou není pochyb, kdo z turnaje vzejde jako vítěz. Přímočaře jednoduché, jako dobře mířený kop, je tohle akční drama zavánějící zastaralou patinou osmdesátek. Nejvybroušenější je v ringu se špičkovou choreografií zápasů, ale ani mimo něj to není nezajímavé. S vězni je zacházeno až nelidsky nebo jsou případně po prohraném zápase popravováni. Jako slabina se ukázala v podstatě zbytečná snaha o polidšťování hlavního hrdiny, který musí ukázat, že má charakter a naváže ve vězení přátelství s Američanem, aby vztahy mezi velmocemi nebyly vyhrocené a hlavnímu bijci se dalo fandit a nepůsobil tak negativně. Scott Adkins nedopustí, aby film sklouzl do nudy a má na to utáhnout ho, i když jeho postava není žádný mluvka působící stroze. Film by se dal shrnout jako přehlídka hordy svalů, zpocených těl, drsných výrazů v obličejích bijců a především nonstop akce v kvalitním režijním provedení. Přesto se film až tak nevyhnul schematičnosti, tolik příznačné pro podobné akční opusy. To však pro tentokrát odpouštím. Nerad bych, aby si to Adkins se mnou přišel vyříkat osobně. Bojím, bojím... 90% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)
  • Ve filmu můžeme vidět mnoho bojových umění od Boxu, Capoeiry, Savate nebo Taekwon-da až po mix bojových umění zvaný MMA v podání Yuriho Boyky (Scott Adkins). (canni)
  • Na konci filmu, kde se dozorci chystají zastřelit Boyku (Scott Adkins), zachrání jej jeho spolubojovník Turbo (Mykel Jenkins) tím, že střelí dozorce do pravé části hlavy. Po pádu na zem má však dozorce prostřelenou stranu levou. (Kubula333)

Reklama

Reklama