Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Pěkná řezba, se skvělým /rockovým soundtrackem a docela často hláškujícím Lundgrenem. Akce je tu tak akorát, spíš se jedná o několika sekundové střety, jinak tu jsou tak 3-4 velké akční scény. Když Lundgren někomu rozbijí hlavu úderama, vynoří se mi úsměv na tváři. Jsou tu však 2 nevýhody. Ta první je kamera, není úplně strašná, ale občas se třese, není přehled a to je velké mínus, ale nemotala se mi palice, takže oukej. Pak další věc, že se film odehrává často ve tmě, respektive akce, což platí totéž, jak o kameře - minimální přehlednost. Ale herci super, Lundgren jednička s hvězdou, jeho parťák taky, záporáci/ hodně povedený, měl jsem chuť je sám zabít, takže svojí roli zvládají též na jedničku. Kdyby byl vyšší rozpočet, nevadilo by 120 minut s větším obsahem akčních scén + lepší kamery, jinak jsem spokojený, nenudil jsem se. 8/10 || "Zemřít je snadné, ale rock n' roll je tvrdej!" ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5 Dolph Lundgren opäť dáva pojmu drsnosť nový rozmer... Ako bubeník rock´n´rollovej kapely drsne bubnuje, drsne sa tvári, drsne likviduje teroristov, má drsné pózy, jednu ultra drsnú hlášku ("dying is easy, but rock´n´roll is hard":)))...Nie je tu veľa na pozeranie, nejedná sa ani o dementno- zábavnú záležitosť (teda najmä tá zábavná zložka absentuje). Ako najväčšie (aj keď bezvýznamné) plusy vidím to, že sa to dá dopozerať a že je to po režijnej stránke o niečo lepšie ako doteraz všetky filmy režírované Dolphom (by the way všetko pekné shity:)... ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nečekaně mě to překvapilo,čekal jsem klasický film s Lundgrenem a průměrnou podívanou,ale alespoň za mě je to nad průměr v tvorbě Dolpha a navíc to i točil takže je vidět,že si to nejspíše dělal po svém a je to vidět i na jeho postavě,která se s níčím nepáře.Děj to taky nemá špatný a proto nad 70 % a čtyři hvězdy ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Škodáá :/ , začátek filmu je opravdu nadějnej, Dolfík vypadá pokérovanej hustě,tim svym klasickym nehraním hrozně baví, do toho tam běhá luxusní roštěnka jako popová hvězdička a po začátečním masakru sem skoro až slintal blahem,nekompromisní řezničina,ve velkym se střílí do davu lidí,všude hektolitry krve a snad 200 mrtvejch po 20ti minutách a já se fakt těšil,až nastane chvilka ticha a Dolph si pojede vykosovací řezničinu ala starý dobrý Johny McClane v uzavřeným prostoru , s řádnou dávkou ruských komparzistů v kuklách na vybití,jenže po 30ti minutách je konec, Dolf běhá zmateně po chodbách ještě s jednim komparzistou,občas někoho zastřelej a není tam nic vidět, veškerý dialogy mi od 35tý minuty na tváři kouzlily ironický úsměv a místo drsnýho charakteru si Dolfík naspal roli úplně vyhulenýho tupce s výrazem Van Damma na kokainu, kterej plácá hrozný hovna a občas mimo záběr někoho umlátí pažbou vod pušky....ufff. Ke konci jsem měl pocit že zbytek filmu psal roztěkanej puberťák na LSD,kterej neví jestli má dřív zabrat tohle nebo tohle a scénář už ke konci vlastně dává všem ,,hercům´´ neskutečný prostor k sebeparodii. Až někdy žasnu,že ten člověk má titul z chemického inženýrství. Aspoň finální bitka byla trošku dobrá ale svižnej začátek plnej brutality zabila ke konci těžkopádnost a úplně debilní scénář. 2 a půl * 45%. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Ruské zpravodajské služby a speciální jednotky, včetně ochranky na tom už musí být hodně bledě, když je musí zachraňovat americký mariňák. Nebude ten režisér praštěný? Teda bez urážky, narad používám tyto narážky vůči konkrétním lidem, ale pokud někdo uráží diváka, tak musí očekávat adekvátní odpověď. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Starší dceru ruského prezidenta Annu ve filmu ztvárnila Ida Lundgren, dcera Dolpha Lundgrena. (korbitch22)

Reklama

Reklama