Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (251)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nelítostná řežba z norských lesů, ve kterých vesničtí nimrodi nahánějí skupinku hipíků. Záběry jsou dostatečně krvavé, stopáž řádně krátká, do toho jedna echtovní blonďatá Norka.........já jsem spokojen. A když se koukám na podobné nízkorozpočtové záležitosti ze Skandinávie, tak se ptám, proč ne my? 75% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V jedné scéně se inspirace z Broken určitě nezapře.A celkově nepřichází s ničím novým.Natočený to je taky dosti amatérsky a o zvuku radši nemluvě.Ale kupodivu to funguje i přes všechny ty mínusy.Možná taky díky krátké stopáži,kdy se nemá divák šanci nudit.Teda pokud si zvykne na obraz i zvuk.Vybíjená na norský způsob u mě celkem zafungovala,takže dávám slabší 4 hvězdy. ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý, ale pořád jen průměrný horor. Film má celkem slušný příběh, i když něco podobného tu již bylo stokrát, prostředí lesa je velice slušné, je zde pár dobrých scén /např. ustřelený kotník/, ale co mně vadilo, byli nesympatičtí hlavní hrdinové a hlavně občas jejich zcela nelogické jednání /hlavní představitelka uprostřed lesa křičí o pomoc atd./. Takže na jedno zkouknutí ano, ale vícekrát se k tomu již určitě nevrátím. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vidím že hodně lidem se Rovdyr líbil a spoustě lidem zase nikoliv. Já patřím do druhé skupiny. Lovci lidí mi přišli strašně obyčejní, neoriginální a nesmyslní. Nikde se člověk nedozví nic o nějaké motivaci postav, ani těch záporných. Tudíž jsem jen s rozpaky sledoval celé to dění a hemžení lesem odnikud nikam. Pochválit tudíž nemůžu ani děj ani postavy. Korunu všemu nasadil konec, který jsme již viděli stokrát. Takže zatímco Mrtvý sníh bavil měrou vrchovatou, Lovci lidí jsou plně na opačném pólu. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Hrozná onanie, když celej film čekáte, jestli tý blondce to ňadro z tílka vykoukne anebo nevykoukne. Už už to vypadá... a zase nic :) To je asi tak všechno, co mi zůstane v hlavě ještě pár dní po dokoukání tohoto mrtě neoriginálního hororu se (slušně řečeno) ale jako velmi podivnými dialogy... No way Norway, takhle teda ne :) Maximálně ještě potěšily retro titulky a vůbec zasazení filmu do sedmdesátých let. A to je fakt sakra málo... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama