Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (300)

verbal 

všechny recenze uživatele

Sal má doma plíseň, manželku a skoro šest dětí. Plísně se chce zbavit, manželku a děti by si rád nechal. Eddie má děvku a před důchodem. Na důchod jebe a děvku taky. Tango má tajné poslání, za kamaráda pana Snipese, kterého náhodou? zrovna pustili z krymu, a louská logisticko-rektální oříšek: Poslat do prdele poslání, nebo tam poslat pana Snipese? Co se stane, když se jejich osudy protnou?? NIC!! Ony se totiž neprotnou!! Obsah zase psal nějaký dement, který se málem trefil i v tom, který herec hraje kterou postavu a scénář zase psal nějaký dement, který patrně zemřel nudou, než stihl vymyslet pointu. Tohle fuckt není Training Day, tohle už je naostro Den o ničem! ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z húfu (už) tuctových, no pre mňa stále pomerne vizuálne štýlových krimináliek, ktorou kriví policajti prechádzajú príbehom plnom drog, korupcie a vrážd s osobnou morálnou dilemou vo svojom svedomí, aby sa na konci v niekom prebudila a zvíťazila policajná česť a spravodlivosť. Akurát, že teraz tu máme tie príbehy tri, čo zbytočne preťahuje stopáž a hlavne tempo, nehovoriac o tom, že mi bolo po hodine a pol už úplne u prdele, kto to do koho "našije", len som sa chcel už dočkať kedy sa tie figúrky stretnú a Fuqua to divadielko ukončí. Nabudúce ak budem mať chuť na podobnú špinavú kriminálku s morálne rozvrátenými policajtami, tak si radšej znova zopakujem Ayerov priamočiarejší našlapaný Street Kings ...60% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo tak zbytečně natahované, tak mě to možná i baví, ale v tomhle případě jsem měl prostě pocit, že přede mnou defiluje spousta postav, kdy pouze z té, kterou hrál Richard Gere, jsem měl pocit, že je opravdu zajímavá. Závěrečný masakr je celkem cool, ale to je tak trochu všechno. Výborní herci v průměrném až podprůměrném filmu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád pomaly sa odvíjajúce filmy. Tu je fajn atmosféra, jednotlivé príbehy hrdinov sú zaujímave (aj keď v závere trochu nasilu prepojené). Z pohľadu Richarda Gera je to zaujímavý vývoj (spomínate na VNÚTORNÉ ZÁLEŽITOSTI?), Z pohľadu Wesleyho Snipesa je to ešte zaujímavejšie (kedy ho vlastne pustia?). Má to vyváženejšie tempo ako TRAINING DAY a je to uveriteľnejšie ako KRÁLI ULICE a menej psycho ako DRSNĚ ČASY... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak kdyby to bylo myšlené jako parodie, tak možná. Jenže tohle se tváří tak náramně vážně a drsňácky, samá sprostá slova, všechno je na prd... a u konce jsem měl co dělat, abych se neválel smíchy. Jak každý na každého střílí a u toho má rádoby drsný hlášky, to byla už fakt legrace. Nebo jak ten černoch chytne kulku do srdce, ale pere se jak Rambo... Jestli to ze začátku mělo aspoň nějakou atmosféru autenticity, u takhle zbytečně dlouhé stopáže vynikly nakonec řemeslné nedostatky, chyby scénáře, nelogičnost a chtěnost některých situací. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Počítačová hra, ktorá sa mihne na obrazovke je "Mercenaries: Playground of Destruction" od vývojárov z Pandemic Studios. (Real Tom Hardy)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 270krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno