Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

juta 

všechny recenze uživatele

S jedním a půl kanibalistickým mutantem se moc zábavy neudělá. Navíc, když se raději pozabíjejí vězňové navzájem, tak se tu dá těžko někomu fandit, možná spíše mutantovi, aby už konečně zabil otravného člověka a u podobných filmů by to mělo být naopak. Pár světlých okamžiků to přeci jen mělo, ale na první dva díly to nemá. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

V dvojke mi vadila neoriginalita (kopírovanie) scenára - TCM, HHE. Tu je scenár v podstate originálny, resp, má potenciál na drsnú bezduchú killovačku. Nevyužitá šanca plná klišé a nudného putovania (bez atmosféry jednotky). ALE! je tu skvelá úvodná scéna, skvelý koniec a dostatok vyčačkaných vrážd. Dá sa to pozerať, občas som sa bavil, občas to bolo otravné. Bolo to iné ako dvojka, ale ako celok na rovnakej úrovni. Vďaka jednotlivým krváčinám som sa však bavil viac... ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ne o moc horší než dvojka. Vězeňský transport + pytle plný peněz + plus (jen) dva, respektive jeden mutant, co silně připomíná skřeta z Pána Prstenů. Sranda to celkem je, ale nepotěšil mě amatérismus, co se týká triků. Některý jsou dobrý (šíp skrz prs), ale některý fakt laciný (roztrojení týpka). Počítačová krev, blé... V tomhle ohledu čekám od značky WRONG TURN jen to nejlepší. Nicméně hlavní zápor, jak už jsem naznačil, málo mutantů a to je škoda. Slabší 3* - pořád slušně koukatelný. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Moje ego mi brání dát plný počet, ačkoliv jsem byl hodně napjat a celkově se mi to líbilo. Víc než ty dva předchozí díly, a už jsem se trošku naučil se na toto dívat, už tolik ty oči nezakrývám :-) Přesto ovšem pár věcí lze vytknout, zejména pak nikterak oslnivé efekty a celkem už předvídatelný děj, i když některé momenty byly pro mě nečekané, ale těch moc nebylo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na pomezí jedničky a dvojky. Levného looku se tahle série už asi nezbaví, ale trojka je tak trochu návratem k atmosféře jedničky, ale zároveň si uchovává řadu splatterovských prvků, v čemž se sice asi úplně nevyžívám, ale některé mordy byly dost vtipné - i tím okatě umělým želé provedením. Skupinka vostrých uprchlých trestanců v hlavní roli, namísto sexuchtivých teenagerů, je v rámci série taktéž příjemným osvěžením. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Film se odehrává v USA, natáčení ale proběhlo v Bulharsku. Většina herců má pak svůj původ v Británii. (Holina)
  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)
  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno