Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je opravdu moc. První dva díly jsou celkem povedené a nabízí solidní přírodní atmosféru, krvavé scény a nemilosrdné zabijáky. Toto pokračování, které samozřejmě není poslední, dopadlo hodně špatně. Odfláknutá práce se spoustou debilních situací. Mutanti ztratili svůj "půvab" a jsou už pouze k smíchu. Napětí tu není žádné, některé gore scény byly docela slušné, ale co naplat, děj byl nudný a nezáživný. Nejlepší je to, jak se všichni kdesi v pustině pořád a pořád rozcházejí a pak na sebe pokaždé zase náhodně narážejí, to bylo v tomto případě úplně extrémní. Komisař Rex a nesmrtelný killer, který ovládá cirkusové kousky, byli taky trochu mimo. Ve výčtu blbostí bych mohl pokračovat dál. Na druhou stranu Janet Montgomery, kterou jsem čirou náhodu viděl před dvěma dny v "Hory zalité krví", byla fajn, i když ne po herecké stránce. 20% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ne o moc horší než dvojka. Vězeňský transport + pytle plný peněz + plus (jen) dva, respektive jeden mutant, co silně připomíná skřeta z Pána Prstenů. Sranda to celkem je, ale nepotěšil mě amatérismus, co se týká triků. Některý jsou dobrý (šíp skrz prs), ale některý fakt laciný (roztrojení týpka). Počítačová krev, blé... V tomhle ohledu čekám od značky WRONG TURN jen to nejlepší. Nicméně hlavní zápor, jak už jsem naznačil, málo mutantů a to je škoda. Slabší 3* - pořád slušně koukatelný. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ale jo, sice je tento díl už slušně zabředlý do bahna, ale nijak výrazně a dlouhodobě jsem u toho netrpěl, takže slabší tři hvězdy tomu i dám. Některé efekty si měli tvůrci odpustit, protože je evidentně nezvládli, zápletka s vězněma je taky silně otřepaná, ale co, je to hixplo, nějak tak to je dycky. Mexikán mě svým hraním a povahou dost bavil, vraždy byly povětšinou v pohodě. Konzumní matroš to je, ale pokud můžete, zvolte předchozí díly - a díky tomu jsem si to teď pro podtrhnutí rozmyslel, takže dám jen 2*..........a já dostávám strach pokračovat k posledním dvěma dílům. 49% ()

castor 

všechny recenze uživatele

U těchhle béčkových hororů už nějaký ten pátek neberu názory ostatních. Rád si udělám obrázek sám a většinou jsem mile překvapený. Ačkoliv je pokračování Wrong Turn 3 výrazně nejslabší z celé série, mají tahle tři pokračování něco do sebe. Z relativně úsměvné komedie se v druhém díle vyklubal místy originální mišmaš, ve kterém rodinka zmutovaných kanibalů vyrážela na nájezdy účastníků jakési reality show, kamera se pečlivě zajímala o partie lahodící pánskému oku a společně s ne až tak triviálním scénářem si dvojka vydobyla solidní uznání. Tvůrci si tak pokaždé dali záležet, aby ten či onen díl byl vždy z trochu jiného soudku, tentokrát se tak můžeme těšit na bandu uprchlých trestanců, kterým dal scénárista do hlavy teenagerovský mozek, takže jejich rozhodnutí se mnohdy rovnají bodu nula nula nic.. I přesto ale trojka má několik povedených pasáží i svižné tempo, takže pokud nějaký bláznivý producent nacpe prachy do čtyřky, tak já ho určitě nezklamu!! ** a kousek.. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Ze strážní věže, která se objevila ve třetím díle, zbyly jen ohořelé trosky, což odkazuje na první díl, ve kterém mutanti strážní věž zapálili, načež shořela. (Matej.Mirejo)
  • Film se odehrává v USA, natáčení ale proběhlo v Bulharsku. Většina herců má pak svůj původ v Británii. (Holina)

Reklama

Reklama