Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Skutočne zlý film. Nečakal som nič extra, veď ide už o druhé pokračovanie priemerného hororu a k tomu je to direct to video film, ale i tak. Druhý diel si z prvého filmu zobral akurát tak postavy a priniesol nový pohľad na to, ako sa môže takýto film poňať. Bola to slušná splatter zábava, pri ktorej nikomu nevadilo to množstvo hlúpostí čo sme mohli vidieť. Ale Lef for Dead sa vykašlal na zábavnú časť filmu a chcel pokračovať či nadväzovať na ako takú serióznu jednotku... samozrejme neúspešne. Celý film sme pozerali ako skupinka väzňov blúdi po lese a behá sem a tam(skoro ako LOTR ;-) hororové scény minimálne, gore nechutne digitálne. Verím, že za všetko môže netalentovaný rejžo Declan O'Brien, ale prípadnej štvorke v rukách niekoho iného sa nebudem brániť. PS: Keby bol celý film ako vtipná úvodná scéna, tak by to bolo úplne o niečom inom. No, škoda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavné jako jednička. Výběr degenerátů sice nebyl takový, protože po lese se proháněli jen dva, ale o to prováděli uprchlým trestancům i raftařům roztodivnější kousky. Zejména očičko se mi líbilo. Pobavily i ne zrovna dokonalé triky. Známé tváře tentokrát zastupoval Tamer Hassan. Wrong Turn je jistota, na jejíž primitivnost a nechutnost se můžu spolehnout. A to se vyplatí. 70% ()

Reklama

Hadža 

všechny recenze uživatele

Zase nam to spadlo o stupinek niz,postavy padaji,neustale se znovu probiraji,kecaji same stupidity,rezijni uroven spatna,triky jsou na dnesni dobu dosti lacine,animovana krev vypada misty opravdu trapne.Jedem mutant se svym potomkem nevypada uz vubec strasidelne, ani nebezpecne.Celkove po skvele jednicce,koukatelne dvojce prislo opet zklamani.Dalsi skvele zabita serie. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování je taky solidní gore jízda, tady je ovšem již vidět, že některé efekty jsou udělány digitálně, ale co, zas tak moc to nevadí, protože jsou to hrubý masakry! Tentokrát v lesích Západní Virginie uprchne skupinka trestanců a zmutovanci mají opět velký hlad!! Najdou se zde některé nelogičnosti a suché dialogy, ale u tohoto filmu to moc neřeším, tady se tlačí na pilu jinde!! Wrong turn je pro mě perfektní série o zabijáckých zmutovaných kanibalských uchylácích a rozhodně se těším na čtvrté pokračování, podle traileru to vypadá opět na parádní gore - splatter jízdu! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je opravdu moc. První dva díly jsou celkem povedené a nabízí solidní přírodní atmosféru, krvavé scény a nemilosrdné zabijáky. Toto pokračování, které samozřejmě není poslední, dopadlo hodně špatně. Odfláknutá práce se spoustou debilních situací. Mutanti ztratili svůj "půvab" a jsou už pouze k smíchu. Napětí tu není žádné, některé gore scény byly docela slušné, ale co naplat, děj byl nudný a nezáživný. Nejlepší je to, jak se všichni kdesi v pustině pořád a pořád rozcházejí a pak na sebe pokaždé zase náhodně narážejí, to bylo v tomto případě úplně extrémní. Komisař Rex a nesmrtelný killer, který ovládá cirkusové kousky, byli taky trochu mimo. Ve výčtu blbostí bych mohl pokračovat dál. Na druhou stranu Janet Montgomery, kterou jsem čirou náhodu viděl před dvěma dny v "Hory zalité krví", byla fajn, i když ne po herecké stránce. 20% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Autobus, ktorý viezol trestancov začal horieť, chytila sa nádrž a on vybuchol, avšak problém je v tom, že nafta, na ktorú jazdí autobus, neexploduje. (beso74)
  • Floyd (Gil Kolirin) má na na krku dvě tetování. Na zátylku má runami vytetované logo SS (Schutzstaffela) a na pravé straně krku zase čtyřlístek. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama