Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jsem potěšen. Není to takový kopírák jak jsem se obával. Dvojka se soustředí na víc z vrahů a zákulisí jejich týmové hry, je to spíš příběh vrahů než obětí samotných a právě to se mi nejvíc líbilo. První třetina je tak výborně rozjetá, ale poté to spadne do průměru. Dalo se z toho vytřískat mnohem víc, pořád ale slušný. If you need anything, don't hesitate to scream. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo to robíš?“ – „Poriadok.“ Únavný, ťarbavý, nízkorozpočtový a rozťahaný video prequel, pôsobiaci dvojhodinovým dojmom, ktorý by si zaslúžil skôr 20%, ale keďže som videl stovky ešte oveľa nudnejších a hlúpejších hororov, dávam až 40%. Originál Nimróda Antala sa mi páčil (80%), pripadal mi pôsobivý od hercov cez atmosféru po napätie a snuff, ale toto je „klasická dvojka“. Dočerta, prequel. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tak velmi by som to nepovažoval za odpad aj keď jednotka bola za 4 hviezdičky, dvojka je na takej istej úrovni len o niečo slabšie 3 hviezdičky. Atmosféra je tu priemerná, herci tu sú v pohode hlavne to dievča, máme tu 3 zabijakoch najhorší z nich je ten ktorý zabije hneď na začiatku jedno dievča a potom sa pripojí ktým dvom a bude im vypomáhať s obeťmi. Nuda tu vôbec neprekypuje čo je len dobré a je to skvelý nástupca po vydarenej jednotke i keď o niečo slabší. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Další zbytečné pokračování aneb banda debilů pobíhá po lese s pytlama na hlavě a dělají bububu. Je až neuvěřitelné jak je tento film zabydlen neskutečným stádem blbců. Hlavní hrdinka je aspoň pěkná, ale ostatní to je děs a hrůza. Její přítel je trapák, ovšem jeho kamarádovi z dětství nesahá ani po kotníky. V něm je totiž role velkohubého černocha dohnaná do naprostého extrému. Po půl hodině bych byl sám ochotný někomu zaplatit, aby ho už konečně zabil. A záporáci? Majitelé motelu jsou jemně retardovaní a jde z nich děs asi jako z mokrejch banditů ze Sám doma. Jediná postava, která mě dokázala pobavit byl maniakální zabiják Smith. A to tím, jak se úporně snaží být drsňák a vypadat cool. Ve výsledku je to opravdu sranda, když pozorujete jeho snahu se všelijak ďábelsky šklebit a do toho ještě pronášet věty jako: ,,Miluju, když se třesou strachy!", nebo ,,Připomínáš mi jednu holku z Little Rock. Ta táááák krásně křičela..." Ve filmu samotném se toho moc neděje a když přece jen, je to podané naprosto nezajímavě a nudně. Ani první díl mě nijak nenadchnul, ale je to stokrát lepší než tenhle blábol. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nejvíc asi jednání a chování postav a skutečnost že je to povedený horor MÍNUS: je to jako vždy levnější, nejvíc se to projevilo na obsazení, ale to se dá pochopit./// Shrnutí: Druhého dílu se většinou obávám. Tentokrát byli ale obavy zbytečné. Motel smrti 2 dějově předchází prvnímu dílu, který by ostatně neměl kam pokračovat a dává nám nahlédnout do pozadí toho jak to celé vlastně vzniklo. A vy tomu docela uvěříte, nebo minimálně se vám to bude zdát logické. Líbilo se mi, že je tu víc postav. Na většinu z nich se dá dívat a co je ještě lepší nemáte sami chuť je za jejich hloupé chování vykastrovat. Jednoduše proto že se povětšinou chovají normálně a reálně. I když kdo ví jak by se v takové situaci člověk mohl chovat. A pokud to náhodou víte, tak vám to nezávidím. Závěr byl každopádně hodně dramatický a docela napínavý, takže s výsledkem jsem spokojený./// Celkem 73%/// ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama