Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech horší než jednička, ale pořád celkem slušná porce zábavy. Postavy mi nevadily a dá se i někomu fandit, ale stejně jsem měl celej film pocit, že to prostě jen vykrádá jedničku. Napětí je zde o hodně méně a ta stísněnost jedničky je pro mě osobně pryč. Každopádně věřím, že lidé, co neviděli jedničku budou hodnotit o hvězdu lépe, než lidé, co jedničku viděli, jelikož kdo jedničku neviděl, nemůže být lehce zklamán jako já, jelikož na rozdíl ode mě nebude čekat opět parádní dávku napětí a hutnou atmosféru. Já to však čekal, jenže se asi holt napětí s atmoškou ubytovaly v jiném motelu a díky tomu, se se mnou naprosto minuly a potkal jsem tak jen jednohubkové hororové béčko. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá s hororem naprosto nic společného. Od video filmu jsem moc nečekal, ale že to dopadne až tak hrozně...místo toho abych se bál, jsem se spíš dost nasmál. I to je třeba ohodnotit, tak aspoň jednu hvězdu za pobavení. :-) Ne teď ale vážně, pokud chcete solidně využít skoro hodinu a půl, tak bych volil jinou možnost než Motel smrti 2. Takových braků jako je tento už bylo natočeno dost. A abych 3/4 filmu musel poslouchat uječenou ženskou, to chce taky notnou dávku odvahy a člověk na to musí být předem připraven. Takže děkuji, ale tohle opravdu ne. Doufám, že něco podobného dlouho nebudu muset vidět a těch 82min opravdu lituji. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Video film, ktorý mal čo robiť, aby dosiahol aspoň úroveň svojho staršieho brata. Na pľac poslali hrať nevýrazné „kyslé ryby“ a prvá polovica bola ukážková prácička profesionálnych amatérov. Po polčase sa tá kopa pohyblivých obrázkov aspoň trošku rozbehla, no smerom, ktorým behajú tisíce podobných priemerne podpriemerných "bu-bu" filmov. 49% ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré je približné na úrovni jednotky, možno o trochu lepšie. A to najmä preto, že sa tu nachádza viac postáv, čo robí film o niečo zaujímavejším oproti prvej časti. Inak film radím opäť medzi tie horšie, teda slabší priemer. Herecké výkony slabé, dejovo trochu nedomyslené a hororové scény zle natočené. /55%/ ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Překvapivě fajn prequel, kdy se vcelku smysluplně podařilo vysvětlit, jak se nápad na vražednej Motel vůbec zrodil. Opět se podařilo vytvořit funkční atmoféru a chování postav je stále relativně rozumný. I přes to, že se ze začátku zdá, že je jasný, jak to celý skončí, nakonec bude asi leckdo překvapanej. Ačkoliv je teda samotný zakončení trochu krkolomný zejména s ohledem na práci policie na místě činu. Jediný, co bych změnil, by bylo obsazení hlavního záporaka Smithe, kterej neměl téměř žádný charisma a s kvalitnějšim herectvim z jeho strany mohla vzniknout víc napínavá podivaná. Ale zase chápu, že s takhle skromnym rozpočtem (5 mega!) se nějakej extra herec hledá dost obtížně. Za málo peněz, fakt hodně muziky, nicméně jednička měla díky kvalitnějšímu castingu navíc působivější postavy a byla díky tomu o něco lepší, tři silnější hvězdy. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama