Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má něco do sebe. Příběhy, které mluví za mnoho lídí, kteří něco podobného prožili. To je na výbornou. Bohužel je to však mizerně a lacině zahrané. Česká herecká scéna, jde dle mého názoru do sraček. A na takto plně neprofesionálních seriálech se to projevuje. Jinak věřím, že by z toho mohl být solidní seriál. ()

Nikon

všechny recenze uživatele

Tohle se jednou "známkou" hodnotit nedá. To není seriál, ale cyklus příběhů s naprosto odlišnými tématy i obsazením. Podle osoby režiséra a hereckých osobností se také liší (a dost výrazně) kvalita jednotlivých filmů. Některé jsou fakt dobré a překvapivě se vymykají z "Novácké" produkce. Některé ovšem svůj původ nezapřou. Takže - než hodnotit průměrně, počkám, až někoho napadne jednotlivé filmy "osamostatnit". ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tento projekt televize Nova si zaslouží uznání. Nevěřila bych, že tv, díky které jsem pochopila, proč se říká televizní kanál, dokáže nabídnout svým divákům něco takového. Nejen, že jsem nepředpokládala, že na to má kapacity, ale řekla bych, že bude mít i strach svému diváctvu zvyklému na estrádní pseudozábavu nabídnout takové filmy. Projekt má sice mírně rozkolísanou úroveň, ale převážná většina patří k špičce české televizní tvorby. Pravda, ono mezi těmi pouty, zahradami, nemocnicemi a bůhví čím ještě, není pražádný problém vyniknout. Ale tady hrají herci, hrají podle scénáře a režíruje je režisér. Už jsem si pomalu odvykla od těchto základních atributů. Proto mi možná Soukromé pasti tak vyráží dech, protože jsou to výborné televizní inscenace! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Seroš, který řadím mezi solidní průměr a který mne překvapil. Je vidět, že NOVA se pod novým vedením snaží o vlastní tvorbu, která už jen nespoléhá na otylé a vyčpělé baviče, fekální a trapné pořady typu Tele Tele či na národem milované bílé pláště. Samozřejmě je to seriál a jednotlivé díly mezi sebou kvalitativně výrazně konstrastují. Přesto, pokud mám čas si je nenechávám ujít a to na TV skoro nekoukám. Jen tak dál, je možné, že za čas se už člověk nebude muset stydět veřejně přiznat, že kouká na NOVU. * * * ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

TV Nova vstoupila do vod, které dosud patřily jen ČT, a začala produkovat televizní tvorbu nezábavního charakteru a nepapundeklového prostředí. Dala svému Plaváčkovi do vínku herce když ne dobré, tak za dobré považované, a stylem "střídavě oblačno" zkompilovala sérii tu více, tu méně dramatických příběhů, z nichž některé nejen že by neměly, ale troufám si říct, že skutečně nebudou, zapomenuty. Žádný díl nebyl vyloženě špatný - pouze prostituční etuda Sandry Novákové byla jak z laciného románu a až na některé rekvizity byla těžce nepůvodní...a hlavní roli hrála Sandra Nováková, která pro mě patří do zmíněné skupiny "ne dobrých" hereček. Ale vyvažme tento největší krok vedle hned prvním dílem o mladé ženě, volící mezi rodinou (tak nějak dvoučlennou) a kariérou, vynikajícími výkony Zuzan Stivínové a !!!NORISOVÉ!!! v díle o problému s orientací, a - jak jinak - Tatínkovou Holčičkou, která byla notně studenou sprchou hlavně díky odporně přesvědčivému Miroslavu Etzlerovi, a pro Soukromé Pasti jako celý cyklus prostě nemůžeme jít pod 70%. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • Jako hotel, v němž se odehrála zásadní část dění, byl použit zámek Blažkov, jenž se nachází v obci Myštěves. V jednom záběru, kdy Katka (Tereza Ramba) nešťastně pozoruje rvačku mezi Viktorem (Jan Budař) a jeho otcem (Tomáš Hanák), je za Katkou nad oknem vidět erb rodu Ritter von Mallmann, včetně latinského nápisu: „Procellae non terrent,“ v českém překladu: „Bouře neodradí.“ (Nick321)
  • V epizodě "Jiná láska" si jednu z hlavních rolí zahrála Zuzana Stivínová, která v době natáčení měla krátké vlasy. Svou roli proto odehrála prakticky celý v paruce. (MTHRFCKR)
  • Ve filmu si zahráli rozvodové právníky v té době nejprestižnější čeští právníci Josef Lžičař a Tomáš Sokol. (sator)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama