Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na první Hatchet vzpomínám jako na příjemnou komediální hororovou jednohubku. To samé jsem očekával od druhého dílu, tyto požadavky se mu bohužel splnit nepodařilo. Buď mi před čtyřmi lety k žánrovému uspokojení stačilo méně, anebo opravdu nastal výrazný kvalitativní propad. Respektive spíš propad zábavnosti a sympatičnosti, relativní srajda (chtěná) byla i jednička. Jako jedinou pozitivní věc na tomhle kvazihororu vidím nadprůměrnou krvavou odvážnost v druhé polovině, ale na druhou stranu - vzhledem k tomu proklamovanému "uncut and unrated", je to ještě celkem čajíček. Jinak tu jsou samé zápory. První polovina, v níž se VŮBEC NIC zajímavého neděje, je jasným aspirantem na přeskočení. Znechutila mě tak, že jsem upadl do stavu naprosté apatie, takže už ani druhá, akčnější polovina neměla šanci výsledný dojem zachránit. A k těm vraždám - ty jsou tak originální, až jsou trapné. Adame Greene, kašli na to, serióznější Frozen ti slušelo víc... 3/10 ()

topi 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, ovšem gore je tu hodně hustý, krásně splatterový. Komediální kecy nebyly špatný, ale v jedničce mě bavily víc. Moc mě potěšila mini rolička mého Troma oblíbence Lloyda Kaufmana. Každopádně solidní vyvraždovačka, rozhodně stojí za zkouknutí. Úvodní titulky filmu obstarala kapela Ministry ,závěrečné pak kapela Overkill. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je docela slabota, souhlasím s kolegou J*A*S*M, kdy je s podivem že vše co mě v prvním díle dokázalo zabavit je druhým dílem fuč. Dokonce jsem si všiml že se uvažuje o Trojce. To už teda potěš. První díl byl legrační, takže ani náhodou jej nešlo přiřazovat do ranku k filmům jako Pátek 13. anebo Halloween. Druhý díl zvážněl a bohužel se k těmto klasikám snaží nacpat. Má ovšem smůlu. Kvalitou rozhodně nestačí starším bratříčkům. Nevybavuju si z filmu nic co by mě nějak extra potěšilo. Snad jen rolička Kane Hoddera. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Komu sa nepáčil prvý diel, svoj názor nezmení. Osobne považujem jedničku za jeden z naj slasherov po roku 2000, a dvojka za ňou našťastie nijak nezaostáva! Žánrovo sa film na nič nehrá, milujem takéto síce pomerne jednoduché, ale skvelé príbehy z jasným odkazom na počiatok 80´s. Prostredie bažín je super, Kane Hodder si zaspomínal na úlohu Jasona (plus extra gore), Danielle Harris jednoducho milujem a po Blood Night: Legend Of Mary Hatchet a Halloweene 2 (2009) mi urobila ďalšiu veľkú radosť. Teším sa na trojku, dúfam, že je v pláne! ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bylo zřetelně znát , že už to postráda důvtip a atmosféru jedničky i ten komedialní prvek , ale na druhou stranu sem to dokoukal bez jakékoliv újmy na zdraví . Vraždy jsou zase pěkně béčkové , což ale znamená hodně ale hodně gore a par hlášek se taky najde , ale už jich je o dost míń , ale i tak potěší . Film hatchet se mi líbil a pokud bude i třetí díl tak snad se víc bude podobat jedniččce 75 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Pre povinnosti pri propagácii snímky Frozen (2010) bol režisér Adam Green nútený rozdeliť natáčanie filmu na dve časti. (beso74)
  • V 60 kinách USA a Kanady sa dostala do kín nezostrihaná verzia tohto filmu. Väčšina kín nemala ani tušenia o miere násilia vo filme, a tak do konca premierového víkendu bolo v drvivej väčšine z nich premietanie ukončené. (beso74)
  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)

Reklama

Reklama