Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marybeth, jediný preživší z prvej časti výletníkov sa rozhodne vrátiť späť k strašidelným bažinám, kde úraduje duch Victora Crowleyho. Za pomoci skupinky ľudí zloženej voodoo šarlatánom chce priniesť späť domov zmrzačené telá svojho otca a brata. Každý z členov skupiny však podstúpil túto nebezpečnú cestu z rôznych dôvodov. No nie každý bude mať to šťastie a domov sa aj vráti. Druhá časť napriek slabšiemu deju ponúka rovnakú krvilačnú zábavu ako prvá. A rovnako ako pri prvej časti, nezamýšľajte sa nad dialógmi či "logickým" správaním osôb. Len si to "užívajte". Nehľadajte ťažkú pointu filmov "ala" Mystic River - 60% ()

topi 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, ovšem gore je tu hodně hustý, krásně splatterový. Komediální kecy nebyly špatný, ale v jedničce mě bavily víc. Moc mě potěšila mini rolička mého Troma oblíbence Lloyda Kaufmana. Každopádně solidní vyvraždovačka, rozhodně stojí za zkouknutí. Úvodní titulky filmu obstarala kapela Ministry ,závěrečné pak kapela Overkill. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi vyznavače jedničky. Hatchet považuju za pouhý průměr a to se dvojce povedlo dokonale udržet. Nikdy jsem nebyl ani fanouškem vzhledu Victora Crowleyho. Byli tu lepší mutanti. Ale takovou parádní motorovku jako tady jsem ještě v žádném hororu neviděl :D A pár dobrých scén se tu taky našlo. Např. useknutí vrchu hlavy o stůl. Snad jen škoda, že nedostal prostor Lloyd Kaufman, byla by aspoň větší legrace. 60% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak jsme zpátky v krokodýlích močálech, kam připlouvá nejen Marybeth, ale spolu s ní i Reverend Zombie, strejda Bob, bratr průvodce z jedničky, nějaká ženská a parta blbů. Mise: zúčtovat s tím zrůdným zmrďákem. A jaká že je dvojka? Parádní, pro nenáročné fanoušky hotový dezertík. Gore efekty (spolu s některými chvályhodnými nápady - mega motorovka, Crowleyho vpád do sexíku, uskřípnutí hlavy vlastníma střevama, plešounova hlavojízda po stole...) jsou dost dobrý, hezky brutální a už kvůli nim si to pustím znovu až se namane lepší kvalita obrazu. A jako další potěšilo osvětlení původu monstra, showman Tony Todd a jedno cameo (Lloyd), povedená náhrada za teenagery na postu obětí, a celkově prostě dobrá zábava (u mě i během té první rozjezdové půlky). Takže co na tom, že je Danielle Harris nudná a ten film je vlastně úplně ohraný (až na vraždy) a hloupý. Nevadí! "I’m gonna bury that hatchet… deep into HIS FUCKING FACE!" ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Záporák stejně jako v prvním díle bez šťávy, postavy docela snesitelný,což se nedá říct o jejich chování. Největším plusem je určitě samotný provedení vražd, který jsou záměrně vedený až do extrému, což tomu ale pomáhá =). Šukací scéna byla rozhodně to nejlepší z celýho filmu xP. Pro mě rovnocenný s prvním dílem. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V 60 kinách USA a Kanady sa dostala do kín nezostrihaná verzia tohto filmu. Väčšina kín nemala ani tušenia o miere násilia vo filme, a tak do konca premierového víkendu bolo v drvivej väčšine z nich premietanie ukončené. (beso74)
  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)

Reklama

Reklama