Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bylo zřetelně znát , že už to postráda důvtip a atmosféru jedničky i ten komedialní prvek , ale na druhou stranu sem to dokoukal bez jakékoliv újmy na zdraví . Vraždy jsou zase pěkně béčkové , což ale znamená hodně ale hodně gore a par hlášek se taky najde , ale už jich je o dost míń , ale i tak potěší . Film hatchet se mi líbil a pokud bude i třetí díl tak snad se víc bude podobat jedniččce 75 % ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nato, že jednička byla zábavná sebeparodická úchylárna pro zasvěcený, tak dvojka, i s lepším obsazením (scream princess Danielle Harris, větší prostor pro Tonyho Todda), vaří z hovna a místo toho, aby kadence splatteru a gore byla větší - jak bývá u sequelů časté, naopak se rejža snaží o něco jako děj a mytologii postav (zbytečný, když je to okopčená premisa z Vorheese), což je kurevská nuda, dokud se nezačne něco dít. U jedničky se člověk smál vtipům, protože byly tak imbecilní, až byly vtipný, tady nejsou ani jedno, spíš otravujou. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu slabota. Stejný režisér, ale film působí mnohem amatérštěji a nízkorozpočtověji než jednička. Casting na houby, postavy jedna hroznější než druhá, navíc hrané hroznými herci; jedině stylový Tony Todd jako reverend Zombie je fajn, ale ten je dokonale vykrácen a zneutralizován nesnesitelnou pizdou Harrisovou. Scénář na houby, děj nemá grády, až v poslední třetině se divák konečně dočká nějakých těch roztomilých brutalitek. Ale ty pak stojí za to - lodním šroubem vyfrézovaný obličej, vtipně přerušená soulož, skvělá práce motorovkou se superdlouhou lištou (na kterou se pohodlně vejdou dva týpci), taktéž hezká práce s pásovou bruskou (hlava probroušená až na dřeň... vlastně na mozek), jedna přepůlená hlava a nakonec efektní rychlometoda stažení z kůže. Váhal jsem s hodnocením, ale za celkem dobrý začátek (plynulé navázání na konec jedničky a scéna uškrcení vlastními střevy) a za hezkou scénu předsmrtné kletby dávám slabší tři. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tak oproti jedničce to byl opravdu mírný pokles, trošku mi tam chyběl ten humor, který první díl vážně příjemně okořenil. Ale co si budeme povídat, až na tu histerickou šerednou herečku a nudnější začátek s připitomělými dialogy to bylo opět skvělé - výborné vraždy, řekla bych že měly vzeptupný charakter - každá další o něco zajímavější a i ten "hnusák" byl řekla že byl trošku jiný - větší, ještě ošklivější no ale stále bych řekla že hrůza z něj stejně jako v jedničce teda moc nešla. 75% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk neviděl nedávno HATCHET I, tak zpočátku neví oč jde. Pak se ale vše vysvětlí, takže vlastně člověk ani jedničku vidět nemusí. Velké plus za ponuré prostředí bažin a brutální vraždy. Bohužel, hlavní hrdinka je děsná. Amatérská herečka navíc příšerně uječená a škaredá. Tato kráva mi zkazila požitek z filmu. Ale i tak se na to dalo dívat :-) 70% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Pre povinnosti pri propagácii snímky Frozen (2010) bol režisér Adam Green nútený rozdeliť natáčanie filmu na dve časti. (beso74)
  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)

Reklama

Reklama