Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

spacemaster 

všechny recenze uživatele

Seriál by nebyl tak špatný kdyby tvůrci odladily pár maličkostí jako třeba že z KITTa udělali solidního Transformeráka, kterej si může dělat prakticky co chce. Ovšem zase se mu musí nechat, že po pár prvních dílech se děj trochu odsune od auta a dá prostor i jeho řidiči. Samozřejmě supernadupaný bourák zůstává. 1* za mustanga, 1* za poslední díly. ()

HelloNiky odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní znělka? - Zmrvenina nejvyššího kalibru. Herci? - Trapní, nudní nedá se na ně koukat. Kitt? - Hrůza, transformuje se v cokoliv a mění barvy. Trochu jako Zmije a Tranformers dohromady. Jen ten kdo to chtěl udělat šlápl vedle. Je to k pláči a smutné na tom je, že se to jmenuje stejně jako ten dobrý seriál tenkrát. ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jako nezkušená dětská divačka jsem to samozřejmě žrala, ale když to po letech někde vidím znova, ježí se mi obočí, neboť nejlepší a zdaleka nejsympatičtější postavou celého seriálu je K.I.T.T., přestože tomu starému ani se svými technologiemi nesahá ani po výfuk. Zbytek obsazení je pak tragický a hlavní představitel je mě osobně strašně nesympatický vůl. Pilotní TV film byl ještě snesitelný, takový neškodný, ale tohle už je totální úlet (seriál Knight Rider tým jsem neviděla, kdyby něco), který nezachrání ani obstojné úvodní titulky (ovšem trestuhodně krátké!). 3/10 ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Co jste to provedli?! Tento nově udělaný starý seriál by mohl nést podtitul "aneb jak zmutoval K.I.T.T. v Transformera". Strašné. Už původní seriál nebyl nikterak oslnivý a zázračný, ale autíčko má i na dnešní dobu úžasný vzhled, je radost se na něj podívat a David Hasselhof byl v té době slušný sympaťák. Tento seriál ale na rozdíl od staré dobré klasiky nemá kouzlo, má trapné hlavní představitele a hlavně nemá onen lesklý šmrnc původního seriálu. Bída. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Prvního Knight Ridera jsem jako malý zbožňoval a i přestože si ho už moc nepamatuji, rozhodl jsem se podívat na novodobý remake, který rozhodně není tak špatný, jak by se mohlo z pohledu ČSFD hodnocení zdát. Chabých 37% si KITT rozhodně nezaslouží. Nový KR ale na první pohled zaspal dobu. Seriál je těžce béčkový a funkce superauta jsou vyhnané až do absurdna. Možná ale právě proto jsem se u seriálu tolik bavil, protože se jedná o splněný sen každého malého kluka. Našláplá rocková hudba, hezký holky, pubertální a decentně sexistický humor, naleštěná cynická mluvící kára a sehraný tým s pohodovým Mikem Traceuerem aka Knight Riderem v čele. Rozhodně nečekejte inteligentní show s propracovaným scénářem. Knight Rider je béčková, ale 100% zábavná seriálová jednohubka, ve které se přenesete zpátky do zlatých osmdesátých let. Škoda, že se jsme se nedočkali druhé série. Hodnocení seriálu: 4/5 ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)
  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama