Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (520)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecna prdel tezici z napadu Navratu do budoucnosti, kde se particka tri naprosto ultimatnich zkrachovalcu a neskutecne sympatickejch idiotu dostane zpatky v case a zacne delat bordel. A i kdyz tu jsou ctyri, opravdu myslim tri, protoze Duke je tu naprosto k nicemu, zbytecnej a nezajimavej a mezi trojku Cusack, Corddry a Robinson se absolutne nehodi. Z vedlejsich roli jeste musim zminit ultimatniho Glovera a hlavne asi tak na sto let vypadajiciho Chase. No a o nic jinyho tu v podstate nejde, slet dementnich vtipku, chlastacek, fuckujicich hlasek, proste parta kamosu utrzena ze retezu. A ve vysledku je to kurevska zabava nemajici hluchy misto. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nekorektný brutálny humor plný nadávok, sexu a časových paradoxov ("What color is Michael Jackson?") spolu s geniálnym nadhľadom ("It was some kind of ... hot tub time machine!") a skvelým castingom (najmä bohovský Craig Robinson) s 80s fetišom (cameo role Chevyho Chasea a Crispina Glovera) pomáhajú mozgu oslabiť závity natoľko, že občas aj zabudne na logické princípy a na to, že film absolútne nedáva zmysel. Občas. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kopie parádní Pařby ve Vegas s tím, že si tvůrci usmysleli pohrát si s časem a celý to pěkně pomíchali. I tak jsem se ale kolikrát dobře bavil, ale na slušnou komedii to bylo pořád málo. Na druhou stranu vím, že když tuhle komedii budou dávat v televizi, klidně si jí pustím znova, ale abych z ní byl utrženej, to spíš ne. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tady nejde ani tak o nostalgickou poctu 80. létům, ale o hodně ulítlou bromance partičky ztroskotanců, kterou navíc plně docením až budu v jejich věku. V záplavě fekálií občas vyplavou i nějaká ta životní moudra, nad jejichž pravdivostí nelze spekulovat. Kdyby si je ti idioti, co mě denně předjíždí ve 120 v obci, protože by mohli přijít o 5 minut déle do práce nebo na obchodní schůzku, uvědomili dříve, než jim život definitivně proteče mezi prsty, tak by se nám všem žilo líp a konečně by zmizela vlajková loď českého kapitalismu, zarudlý fotr od nasrané rodiny. #ZARUDLÍ_FOTŘI_ČR ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je o mně všeobecně známo, že hamouním. Hamty hamty, ať mám víc než tamty, syslík hadr, Harpagonovo větší brácha a tak dále, a tak dále. Proto když stahuji cosi, co má dostupné i pokračování, jedu to v bloku, naprudko a drsně, abych pak uspokojen usnul s pocitem dobře provedené krádeže. Prostě si po té ,,share" dřině spinknu a zdá se mi o plných spížích, naducaných trezorech a zajištěné budoucnosti. O to větší je pak zklamání, když druhé a další díly odhazuji do treše, aniž bych je sebeméně použil. K meritu věci - právě kvůli tomu jsem si povzdechl u likvidace druhého dílu momentálně komentované záležitosti. Dle všech ukazatelů je totiž ještě řádově horší, než zítřejší flám číslo jedna. A již u něj jsem, slušně řečeno, nebyl zrovna nadšen. Jde o skutečně horší variantu pubíkprdkrk komedie, při které mi v koutku cuklo snad jen proto, že se hemifaciální spazmus hlásil o pozornost. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)

Reklama

Reklama