Reklama

Reklama

Jonah býval vojákem Konfederace. Život mu poté, co málem zemřel, zachránili Indiáni a nyní je po celém Divokém západě znám jako lovec hlav. S pistolí to umí a na tváři má vypálený znak se svými iniciálami. Kvůli násilné minulosti však zůstal ponořen do světa mýtů a legend. Od americké armády dostane nabídku − výměnou za svobodu musí najít a zneškodnit nebezpečného zločince Quentina Turnbulla. Ten shromažďuje armádu a připravuje se na rozpoutání opravdového pekla. Právě on je Jonahův nejstarší nepřítel, který nepřestane, dokud ho nedostane mrtvého. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (534)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hodnocení jsem to čekal horší. Začátek byla přehlídka animací jak ze Sin city, což mě opravdu nebere, ale pak to bylo celkem koukatelné. Bohužel s časem šla "kvalita" dolů, ale aspoň ji kompenzovala akce. A ta nesmyslná zbraň - wtf? Aspoň to bylo krátký, bez titulků 73 min. Nechápu, na co utáhli tolik známých jmen. Kdybych měl srovnávat třeba s "Priest", kterého jsem viděl nedávno, tak obojí dějově průměrné, ale Priest mě víc bavil, bylo na co koukat. # příběh 4 | hudba 6 | humor 0 | akce 7 | napětí 2 | pustil bych si znovu 4 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Rádoby tvrdší a drsňáckej western, kterej navzdory výbornému obsazení z hovna bič rozhodně neplete. Tohle je opravdu na hranici dívatelnosti, ale nějaká akce tam je, Fox, Malkovich a Fassenberger hrají standard, za to Brolina je mi lito. Hrát takovýho krypla v hlavní roli je pomalu za trest. Takovej Solomon je proti tomuto film roku... 50% ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Film který je prý špatný, ale udělal mi radost. Hláškující, znetvořený a lehce nadpřirozený drsňák Jonah Hex (Josh Brolin!), lovící gaunery a prahnoucí po pomstě za upálení své rodiny? Malkovich a Fassbender jako záporáčtí kumpáni pod rebelskou vlajkou, pachtící se po ultimátní výbušnině? Amerika nedlouho po devastující občanské válce? Exkluzivní soundtrack od Mastodon? Scénář: Neveldine & Taylor? Tohle prostě nemohla nebýt zábava, ani kdyby se někdo fakt snažil. A i když to nedopadlo úplně na max... no nehledejte na tom zbytečný mouchy a bavte se. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Takto má vyzerať western našej doby. Hoci krátky a mohol by byť ešte lepší, perfektne prepracovaný snímok, v hlavnej úlohe s tak škaredým až pekným znetvoreným Joshom Brolinom. Ja som sa bavil už len kvôli nemu, skvelému Fassbenderovi, tvrdým chlápkom okolo a sebestačnej Megan Fox. Len dúfam, že bude nejaké to be continued, pretože pre mňa to skončilo otvorene. Ani som nečakal, že to bude tak dobrý film. Bol som k nemu spočiatku dosť skeptický. Dobrá akcia, výborné postavy, divoký západ, plus zombíci. Zjazvený Josh Brolin naozaj nemal chybu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to Wild wild west a to asi neni zrovna nejlepší vizitka. Místo aby se film jednoduše zaměřil na drsňáka v hlavní roli, zvolil temnou atmosféru a prostředí, drsnej příběh o pomstě a nahromadil spoustu mrtvol a hlášek, tak je tu otřepanej příběh s vynálezem super ničivý zbraně, v podstatě takový upgradovaný dělo, do toho žádná atmosféra, téměř žádná drsná hláška a Josh Brolin s upečenou držkou, která rozhodně neni tak drsná, jak se asi zamýšlel, když si s ní Brolin akorát slintá na triko. Navíc triky taky celkem nic moc a Megan Fox více méně zbytečná a westernový šaty jí rozhodně moc neseknou. Čekal jsem rozhodně víc. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (15)

  • Josh Brolin a John Malkovich sa nemohli s maskami spálenín na tvári počas natáčania ani poriadne najesť. (vander19)
  • Washingtonský monument je zobrazený ako hotová stavba, ale v dobe, v ktorej sa odohráva film, bol postavený len do jednej tretiny. (vander19)

Související novinky

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

22.09.2013

Divoký západ jej láká už nějakou dobu. Hrál třeba padoucha v propadáku Jonah Hex a měl se objevit v hlavní roli problémového a mnohokrát přeobsazeného westernu Natalie Portmanové Jane Got A Gun. K… (více)

Josh Brolin od Matky boží

Josh Brolin od Matky boží

07.08.2013

Brolina, kterého brzy uvidíme v remaku korejského OldBoye, si zřejmě užíval maskování během natáčení westernového propadáku Jonah Hex. Brzy podstoupí ještě náročnější proměnu – zahraje si totiž… (více)

Brolin láká Burtona do zvonice

Brolin láká Burtona do zvonice

02.03.2011

Zdá se, že Joshe Brolina během natáčení Jonaha Hexe bavilo sedět několik hodin před každou klapkou v maskérně. Z pozice producenta totiž připravuje pro studio Warner Bros. novou adaptaci klasiky… (více)

Coeni získali Brolina, hledají hrdinku

Coeni získali Brolina, hledají hrdinku

28.12.2009

Western True Grit, který bude v podání Ethana a Joela Coenových mnohem drsnější adaptací románu Charlese Portise než oscarová verze s Johnem Waynem z roku 1969, se působivě zalidňuje. Už víme, že… (více)

Reklama

Reklama