Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

kareen 

všechny recenze uživatele

Indové válí.Musím přiznat,že když jsem si kvůli vysokému hodnocení pustila ze zvědavosti tento film,takovou nálož jsem ani zdaleka nečekala.Příběh týpka,který svým bezprostředním a originálním přístupem k životu nejenom že ztrpčuje život despotickému řediteli školy ,což vyvolává spoustu vtipných a zábavných situací,ale zároven' ovlivní myšlení svých přátel natolik,že jsou nakonec schopni oprostit se od všech konvencí a vydat se za svými sny.Zábavné chvilky tu střídají ty smutnější,nechybí romantika,dojetí a dokonce se dočkáme i dvou bollywoodských tanečních čísel.Jasně,že je to občas trochu patetické a vlastně dost pohádkově dokonalé,ale na to já kašlu,protože jsem se královsky bavila a to je konec konců to hlavní,ne? ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Tak já si myslela, že Korea bezpečně vede v počtu sebevražd studentů, kteří pak šeptají různě po školních chodbách a on je to nějaký celoasijský jev. Nicméně, něco tak úžasného jsem opravdu nečekala. Aamir mi dodal naději, že i přes pokročilý věk může vypadat člověk jako praštěný studentík, hurá. A vůbec, těmi dokonalými výrazy ve tváři vlastně hrál i beze slov. A také jsem si uvědomila, že mám i to velké štěstí mít přátele takového ražení. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Jsem prostě nováček na poli indického filmu a tak se mnou musíte být shovívaví. Nicméně troufám si tvrdit, že mě nenapadá nic, co by se na filmu dalo udělat, lépe, opakované reprízy mě v tom utvrdily. Film s lehkostí balety skáče z žánru do žánru, zachovává si jak humor, tak vážnost, překvapí umným použití flashbacků. Originální je nejen pojetí scénáře, tempa vyprávění, ale především svérazností postav, postaviček. Uvidíte výborné herecké výkony, kopu humoru a nečekaných situací, skvělá hudební čísla, některé hlášky z filmu budou jistě legendární. Aamir Khan je největší devizou filmu, jeho charisma, talent. Nemluvě o tom, že snad jí placentu a opičí kapky, takhle vypadat ve 44 letech, když hraje studentíka? Hustý, Kareena Kapoor je osvědčená stálice stejně jako Sharman Joshi, Madhavan, neám prostě nač bych si stěžoval a můžete si být jisti, že se k filmu budu rád vracet. Myslí, že i i lidé nedotčení indickým filmem budou okouzleni. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Zábavná komédia zo super nápadom.Učitelia si s tohoto môžu zobrať ponaučenie, že poučky a definície nie sú vždy to najdôležitejšie.Skvelo zahraté od hlavných hrdinov až po komparzistov.Jedna trápna scéna nemôže pokaziť pre mňa tento skvelý film.Film je dlhý ale po celú dĺžku nenudí a ani som si nevšimol,že to trvalo 165 minút. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kdysi mi jeden indický kuchař říkal, že kdyby u nás vařili a kořenili jídla, tak jak jsou zvyklí, lidi by se tady z toho posrali. Věřím, že by se tohle dalo říct i o jejich filmech, ale naštěstí jsou 3 idioti natočení hodně porzápadně Jasně, je to Bollywood a i tam indická megastar Amir Khan, tancuje a zpívá se tam (asi jenom dvakrát nebo třikrát), ale není to exotičtejší, než třeba Milionář z chatrče.Když se od toho člověk odprostí, tak si to užije daleko víc, než většinu všedních komedií a pohodovek Strašně moc krásný a pohodový film. Nevím nakolik je to ukotvené v bollywoodských trendech a pro mne je to defacto první zkušenost s indickou kinematografií (vyjma krátkých filmů pro dospělé a kurzů vaření), ale sedlo mi to moc. Má to sice tříhodinovou stopáž, ale střídá to momenty, které by si nezadali s Pařbou ve Vegas a scény, které bych fakt od filmu s názvem 3 idioti nečekal, takže to vlastně uteče hodně rychle a příjemně. Za mne 9/10 jak vyšitých a přemýšlel jsem dokonce nad absolutním hodnocením. Kdybych chtěl, tak tomu filmu vysměju a strhám ho během minuty, ale proč bych to dělal, hodnocení má být subjektivní, ne? Jestli někdo hledá pohodovou, trochu neobvyklou komedii, tohle je jasná volba a v IMDB 250 je to naprosto právem. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)
  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)

Reklama

Reklama