Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení a to hned krát dvě. Předně mě idioti s přibývajícím časem začali bavit víc a víc, což doposud u Indických filmů naprosto nepřicházelo do úvahy a fakt že místo nějaké trhlé blázniviny jsem dostal příběh, který v sobě obsahuje mnoho chytrých myšlenek, servirovaných velmi zábavnou formou. Jen je opravdu škoda, těch tradičních hudebních vložek sice to tu nebylo tak otravný a necitlivě vsazených jako u posledního Bollywoodu co jsem viděl, ale i tak zbytečný protahování filmu. Jinak ovšem všechna čest, pohodově koukatelná Indie, toho bych se vážně nenadál. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Indové válí.Musím přiznat,že když jsem si kvůli vysokému hodnocení pustila ze zvědavosti tento film,takovou nálož jsem ani zdaleka nečekala.Příběh týpka,který svým bezprostředním a originálním přístupem k životu nejenom že ztrpčuje život despotickému řediteli školy ,což vyvolává spoustu vtipných a zábavných situací,ale zároven' ovlivní myšlení svých přátel natolik,že jsou nakonec schopni oprostit se od všech konvencí a vydat se za svými sny.Zábavné chvilky tu střídají ty smutnější,nechybí romantika,dojetí a dokonce se dočkáme i dvou bollywoodských tanečních čísel.Jasně,že je to občas trochu patetické a vlastně dost pohádkově dokonalé,ale na to já kašlu,protože jsem se královsky bavila a to je konec konců to hlavní,ne? ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7,6miliónaTržby USA $6,532,874Tržby Celosvetovo $77,200,000║ Prekvapenie ako hrom, človek spočiatku čaká infatilnú praštenú komédiu a ono to má tak dokonale prepracovaní dej až som nemo ostával v šoku, skvelú zábavnosť až dokonca gradovanú do nezadržateľného hurónského smiechu, fakt som sa niekoľko krát neudržal, do puntíku premyslené scénky, skvelých hercov, dobré tanečné doprovody, ...a tá strašidelná minutáž takmer 3hodinová je úplne využitá pre dej, na nudu nevýjde čas, no ako na Indiu by som nepovedal že takto dokážu zvládať filmy. /100%/ ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Možná by mě ty tři hodiny bavily, kdybych mohl hádat, kde se mám smát. Bohužel i tento požitek mi tvůrci odepřeli, když každý humorný prvek doprovodili trefným hudebním akcentem. Pijoooong! Huiiiii! Dršššššš! Dodatečně mě zahřál u srdce fakt, že dobrá polovina point byla nasbírána ze vtipů, které jsem prvně četl ve školních časopisech ještě před sametovou revolucí. Celé je to dojemné i zábavné zároveň - asi tak, jako když vidíte zakopnout kalkatského sirotka. Pijoooooooong! ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Není zbytí. Před tímhle tříhodinovým usměvavým kýčem o eskapádách třech studentů strojařiny mi nezbývá než pokorně spustit kalhoty a jen ve spodním prádle odříkat Ó císaři, ty veliký, přijmi moji poctu. 3 idioti jsou typicky bollywoodsky pestrobarevným snímkem, kde máte možnost zpívat a tančit, snít, bulet jak želva či upřímně se od srdce smát (to především). A samozřejmě tu nesmí chybět ten správný hnací motor, páni inženýři, a to láska .. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)
  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)

Reklama

Reklama