Reklama

Reklama

Muži, co zírají na kozy

  • USA The Men Who Stare at Goats (více)
Trailer 3

Reportér Bob Wilton se snaží zapomenout na rozpadlé manželství a hledá velký námět pro svůj příští článek. Potkává agenta speciální jednotky Lyna Cassadyho, který mu odhalí existenci tajné vojenské jednotky, jejímž cílem je změnit válku tak, jak ji známe. Zakladatel této jednotky zmizel a Bob se přidává k pátrací misi, kterou vede Cassady. Aby přežil tuto dobrodružnou výpravu, musí Bob čelit nepřátelům, o kterých se mu ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (991)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je to zábavné, je to milé, je to optimistické, ale zároveň neuvěřitelně nedotažené. Rád bych dal čtyři hvězdy, ale prostě nemůžu. Alespoň ale někdo ukázal, že Coeni nemají patent na bizarní filmy - minimálně jejich poslední dílo A Serious Man je tímto hravě překonáno. Kozy mají štěstí na herce a pár nápadů, ale bohužel, celek už nedrží pohromadě. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ani neviem o čom to vôbec bolo... pomerne šialené, taktiež by som súhlasil s coenovsky "líznuté", avšak 94min nevravím ubehne ako voda, ale o no je to o všetkom a následne hneď o ničom. Daná smotánka potešila, hlášky boli fajn inak paranormal activity na LSD... asi veľké očakávania no a nakoniec žiadna sláva 5-6/10 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Takové slibné obsazení a přitom taková hovadina. Vlastně mě u filmu drželi jen Clooney s McGregorem, jelikož jsem se po půl hodině začal docela dost nudit a odvracet pozornost a vyvrcholení zápletky mě rozložilo úplně. Na druhou stranu v popisku bylo asi 160 minut a přitom má film 90, takže mě alespoň tohle příjemně překvapilo.. PS : Výuka na Jediho byla asi nejzajímavějším vtipem. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Je to taká absurdná divočina. Miestami to je vynikajúce (miesta, ktoré ste mohli vidieť v traileroch) a miestami to kríva. G. Clooney si svoju rolu užíva a je evidentne najlepším faktorom celého filmu. Ja proste verím, že on skutočne Jedi je :). Ostatní herci to zvládajú výborné, ale nie každého rola ma toľko možností a preto sa často krát stáva, že film sa dostáva do takej tupej polohy (kde sa nie je ani na čom smiať ani plakať). Celkovo by to asi chcelo vyhrať sa viac s hlavnou myšlienkou (ktorá je bohovská) a nie len tak plytko pretekať medzi situáciami. Malo to svoje čaro, ale celkovo to nezabralo až tak. Trailer si ale pustím znovu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Já se z tohohle filmu zblázním. Úplně poprvé jsem mu dal tři hvězdy, protože mě v kině při jednotlivých scénách sice bavil, ale jako celek zkrátka nezapůsobil. Potom jsem si přečetl knižní předlohu, děsně jsem se na filmaře namíchnul, a hodnocení jsem o dvě hvězdy snížil. No a teď, světe a CSFD div se, jsem na Muže co zírají na kozy zíral znovu... A ono se mi to líbilo. Dokonce moc! Nevím, čím to je, vážně ne...__P.S. Rolfe Kent patří definitivně k mým nejoblíbenějším současným skladatelům. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Postava brigádního generála Deana Hopgooda (Stephen Lang) je založena na generálmajorovi Albertu N. Stubblebineovi III. (c.tucker)
  • Idea vojáka, který zabíjí myslí, není pouze výplodem fantazie filmařů. Americká armáda po válce ve Vietnamu zkoušela podobný projekt, kde probíhalo i ono zírání na kozy. Jeho výsledky jsou ale neznámé. (Sharky95)

Reklama

Reklama