Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica tohto solídneho hororu bola skvelá, ale druhá časť upadala do priemeru. Tento film som pozeral sám v noci a musím povedať, že v niektorých momentoch som mal v gaťách nasrané... Réžia bola zvládnutá celkom slušne a čo musím pochváliť tak to boli naozaj dobré masky. Nápad natočiť nejakú legendu o mesačných démonoch nebol určite zbytočnou záležitosťou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ve své jednoduchosti a prostotě by to bylo výborné jako cca 20-ti minutová povídka filmové antologie, ale jako celovečerní film to nutně ztrácí. Pár okamžiků to mělo a samotní démoni nevypadají špatně, jenže to je asi tak všechno, jsou lehce zaměnitelní např. s moderními "zombíky" a to si myslím nezasloužili. Příběh je hrozně jednoduchý a přímočarý, což by možná nevadilo, kdyby byl alespoň zajímavý. Fígl zamaskovat to všechno Amy Smart se nepovedl, protože Amy tohle prostě nezvládá, natož ve filmu, který se odehrává z půky ve tmě. A strašně mě prudila kamera, šetřit zrovna na stativu nebyl moc dobrý nápad. Ve found footage filmu by se neustále rotzřesená a ani na vteřinu nehybná kamera ještě jakž tak dala obhájit, ale ve filmu, který found footage není? V tom je to akorát na škodu. K dobru filmu lze přičíst fakt, že on vlastně ani lepší být nemohl, protože na něm snad ani není nic, co by se mohlo udělat ještě lépe. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Obsah filmu se tvářil zajímavě a hodnocení nevypadalo zle, tak jsem si říkal že bych to mohl zkusit. Bohužel se překvapení nekonalo. Scény moc nevyděsí a Měsíční démoni vypadají spíše jako tchýně když si zapomene pleťovou masku. Největší překvapení pro mě znamenalo zjištění že tohle natočil tvůrce Blair Witch. Roztřesená kamera tomu odpovídala, stejně jako fakt že toho nebylo moc vidět. ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád horrory. Mám hodně rád východní Asii. Mám hodně rád Amy Smart. Ale jelikož zároveň bytostně nesnáším rozklepanou "autentickou" ruční kameru, byl jsem už od samého začátku tímhle filmem naprosto znechucený. A těžko pak můžu vnímat (a hodnotit) nějaký příběh a atmosféru a podobně, když mě už od prvního záběru nesnesitelně prudí a bolí zhovadile skákající obraz. A jako by toho nebylo dost, celý děj se odehrává v noci. Takže tmavý, vyzoomovaný a skákající obraz, fakt úžasný filmový zážitek. A to jsem měl takovou radost, když jsem tenhle film objevil... A tak moc se mi líbil jeho plakát... Po půl hodině jsem to vzdal a film proklikal jen abych se ujistil, že o nic nepřijdu. Odpad! nedávám často, ale jaké jiné hodnocení dát filmu, na který se opravdu nemůžu, NEDOKÁŽU koukat? / A ostatně soudím, že plánované cenzurování "sprostých" slov v komentářích musí být KURVA zničeno! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě opět souhlasím s uživatelem J*A*S*M.A jen bych se opakoval.Jen bych dodal že hutné atmosféru dodává i nervydrásající hudba.Začátek za 5 hvězd,potom to sice konec srazí na 3,ale i tak je to pro mě jedno z největších hororových překvapení.Možná je to umocněno tím,že tenhle film jsem měl stáhlej tak dlouho a pořád se mi do něho nechtělo.A navíc z mé vygumované palice se úplně vytratilo jako vo čem že to má bejt.A právě proto mě to tak odrovnalo.Navíc že v tom hraje má oblíbená Amy Smart (nezapomenutelná ze scén v Cranku kde ji klatí Statham) bylo pro pro mě další milé překvapení.A navíc mě tento film poučil.Nasrat na vlkodlaky.Tohle je kurevsky větší zábava ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama