Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co k této slovy těžko definovatelné ztrátě času napsat.. "Vařit může každý !!" Tuhle hloupost se pseudokdokoli a především lidská karikatura Jiří Babica, člověk a diletant, který se zasekl v osmdesátých letech minulého století, prostřednictvím svého pořadu snaží namluvit divákům.. Ano, jistě vařit může skutečně kdokoliv, stejně jako může naprosto kdokoliv natáčet filmy, seriály a pořady, aniž by se na ně dalo koukat, vzpomeňte jen, jak si tuhle bezbřehou šílenost vzali za svou pejsek a kočička, když vařili dort !! ;) Asi už jsem pochopil, jakým způsobem si TV Nova vybírá moderátory svých pořadů.. Jirka Babica, dvojník Slávka Boury, v pořadu o vaření, sportovní komentátoři jako Václav Tittelbach či Pavel "Kolotoč" Poulíček, Aleš "Lunetic" Lehký ve Snídani s Novou atd.. Trochu mi to připomíná letošní slavnostní předávání cen Českého lva neuvěřitelně trapně (ne)moderované Lucií Bílou.. Co bude dál ?? Vladimír Železný v pořadu Etiketa ?? Ale notak.. Stojí někdo z Vás o bolení břicha ?? Asi tak moc jako o bolest hlavy, že ?! ;)Jirko, kurva, nedělej ze sebe debila a radši jen prodávej ty svoje lyže !! Dík !! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hele, volové, Jirka je sparťan, takže ani nemůže být špatný. Poslední dobou se nám tu začal kdejaký patla ze závodky nosit tak, jako by dranžírák, rondon a ocílka byly vstupenkou do háj socajety. Tož to nee! Ne každá venkovská Eržika může odběhnout od svých dvanácti děcek, která se jí rodila rok co rok již od jejích devíti a jež všechna stále kojí, do krajského města pro rukolu a Chateuneuf-du-Pape. Když jí proto Georges prozradí, že i s čerstvým špenátem a podlité zbytkem krabicáku od neděle to bude k žrádlu natolik, že jí Fero neseseká fasádu, její srdce zaplesá. Proč si nedat i civilnější přístup k oné démonické vědě, magii a tajnosnubné květině, jíž je kuchtění žvance? Pořád lepší, než aby tak, jako jistý ceckatý plešoun, učil národ cpát řízek doprostřed bramborového salátu, protože tři dé pyčo, jo, to je ono. Jeden pak zasedne v restauračním zařízení, obdrží buchtičky bez šodó, neboť na to klohnil při tvorbě pyramidy z těstokrychlí pozapomněl, a říká si - za co? Démonizujeme Jiříka přespříliš. Neslyšel jsem ho radit, aby se na stůl narvalo co nejvíce reklam a umělohmotné flory. Nevím o tom, že by mu přišlo jako výborný nápad srát do guláše nebo servírovat na papírových kartoncích. Spíše mi přijde, že jen nechce býti namyšlenou serebritou za každou cenu....... Mimojiné - děláte tu Zagorky, ale k večeři byl smažák, co?)) ()

Reklama

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte maso, naklepte, posypte trochou sole (sic!), pepře, strčte do hrnce (když nemáte hrnec, strčte na pánev, když nemáte pánev, sežerte to syrový), nakrájejte dvě velké cibule, ty strčte za masem, zalejte olivovým olejem, přidejte koření (jedno jaký, prostě tam něco nasypte), smažte pět minut. Mezitím si nakrájejte zeleninu (podle toho, jakou kuchyni zrovna připravujete, když francouzskou, krájejte květák a papriku, když asijskou, krájejte rajčata a brokolici, když jihoamerickou, nakrájejte všechno, co doma máte, a posypte pepřem) a až bude maso hotové, hoďte na něj zeleninu a dejte do trouby na 200 stupňů. Na pět minut. Z trouhy vyndejte a máte univerzální jídlo, které se připravuje v Řecku, v Japonsku, v Číně, prostě kdekoliv. Dožírejte se pravou japonskou/italskou/indickou rýži vařenou podle toho, jak píšou na sáčku (ne abyste vařili podle toho, jak píšou na krabici, kreténi, na sáčku!). Brutální. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Jirka je prostě mistr improvizace a my můžeme být rádi, že nám jen vaří a že nás neléčí. Jen si to představte. Bolí vás zuby? Nemáte po ruce obklad? Heřmánek došel? Pohotovost nefunguje? Nevadí! Rozstříhejte Kosmodisk z naší zvýhodněné nabídky na jednotlivé kostičky a žvýkejte dokud bolest neustoupí. A můžete si to udělat doma. ()

HelloNiky odpad!

všechny recenze uživatele

Horší pořad o vaření jsem snad nikdy neviděla... stačí jak Babica nazývá běžné jídlo či druhy koření... a jeho "slavné" trapné výroky - jako že indičtina je jazyk v kterém se mluví v Indii, mozarella je dobrá na hubnutí a spousta dalších... nebo ty jeho blafy jako Srnčí polívkoguláš s rumem, gulášové závitky se šunkou a eidamem... prostě odpad kdo vaří podle něj toho upřímně lituju... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno