Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hele, volové, Jirka je sparťan, takže ani nemůže být špatný. Poslední dobou se nám tu začal kdejaký patla ze závodky nosit tak, jako by dranžírák, rondon a ocílka byly vstupenkou do háj socajety. Tož to nee! Ne každá venkovská Eržika může odběhnout od svých dvanácti děcek, která se jí rodila rok co rok již od jejích devíti a jež všechna stále kojí, do krajského města pro rukolu a Chateuneuf-du-Pape. Když jí proto Georges prozradí, že i s čerstvým špenátem a podlité zbytkem krabicáku od neděle to bude k žrádlu natolik, že jí Fero neseseká fasádu, její srdce zaplesá. Proč si nedat i civilnější přístup k oné démonické vědě, magii a tajnosnubné květině, jíž je kuchtění žvance? Pořád lepší, než aby tak, jako jistý ceckatý plešoun, učil národ cpát řízek doprostřed bramborového salátu, protože tři dé pyčo, jo, to je ono. Jeden pak zasedne v restauračním zařízení, obdrží buchtičky bez šodó, neboť na to klohnil při tvorbě pyramidy z těstokrychlí pozapomněl, a říká si - za co? Démonizujeme Jiříka přespříliš. Neslyšel jsem ho radit, aby se na stůl narvalo co nejvíce reklam a umělohmotné flory. Nevím o tom, že by mu přišlo jako výborný nápad srát do guláše nebo servírovat na papírových kartoncích. Spíše mi přijde, že jen nechce býti namyšlenou serebritou za každou cenu....... Mimojiné - děláte tu Zagorky, ale k večeři byl smažák, co?)) ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kde Jirka Babica nabral své zkušenosti. V "mekáči" v Německu? Mimo hrozného vaření se pořad vyznačuje absolutně nesympatickým kuchařem - moderátorem. Přesně to vaření, jak v moderní době nemá vypadat. Když nemáte ingredience na světové jídlo, udělejte z něj šlichtu po česku. "A když nemáte škeble, dejte tam pórek..." ()

Reklama

Genero

všechny recenze uživatele

Muž žijící v lesku pleše Zdeňka Pohlreicha a noční můra každého gastrosexuála. To je Jirka Babice. Jediný kuchař, který dokáže použít slova Boloňská a kečup v jedné větě a ani okamžik neváhá nahradit citrón knedlíkem a sojovku petrželí. Pořad člověka, jenž si klohní blafy ve své čarodějné kuchyni je jistě kulinářskou exhibicí pro diváky, pro které je svíčková neodmyslitelně spojená s chutí kopru a nedokáží si představit uherák bez šlehačky. Chcete-li tleskat, tleskejte, chcete-li mlaskat, mlaskejte, chcete-li zvracet, zvracejte. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár dílů, protože jsem chtěla vidět s čím se Nova vytasila. Na začátek to byl zásah přímo na komoru. Teď už pořad tolik nesleduju. Zkoušela jsem pár receptů připravit a dopadlo to dobře. Babica je kuchař pohodář. Vaří jídla s lehkostí sobě vlastní. Moje babička si jeho recepty dokonce zapisuje. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

No tak jestli si nekdo mysli, ze kritika Babicy je hysterie, protlak kydnuty na olej a zality dvema litry vody bolonska omacka, michat veprovej kotlet s protlakem a nivou (protlak ma pan Prasnica vubec hodne rad) je v poradku ci snad ze jeho "vesely segedin" je neco normalniho, tak ocividne nikdy nevaril a jedine co v zivote zvladl je asi tak leda ohrat si parky. Obcas je jen demagog, nekdy vylozene lze - nebo je jen proste tak hloupy. Viz priprava lilku do jeho "ratatule" apod. Hanba vam, pane Babica! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno