Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

"Začneme samozřejmě tím, že si zapálíme pánev," aneb jedno z mých největších televizních guilty pleasures. Gastrožumpa to sice je, ale Jirkova "postmoderní jakože kuchyně" v kombinaci s jeho verbální i manuální neohrabaností jsou tak nějak zhovadile zábavné. A že vařit se podle toho ne vždy dá? Na to sere pes, já se učím vařit od táty - a z babiččiny kuchařky...;-p ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Nechci tvrdit, že se mi ten pořad líbí, ale když jsem si všiml, jaký boj se rozpoutal mezi Pohlreichem a Babicou, nemohl jsem se nepodívat aspoň na dva díly. Můj názor je asi takovýto - Pohlreich vaří nesmyslně draze a nesmyslně nabubřele a snobsky, pročež mu to žerou (metaforicky i reálně) všichni, co si chtějí myslet, že jsou na úrovni. Ve skutečnosti jsou stejně jako Pohlreich arogantní snobi. Babica je trochu buran, ale jinak neškodný a narozdíl od Pohlreicha nikoho neuráží. Snaží se být vtipný, není...co byste chtěli od televizního kuchaře? Aby vám nějak inteligentně ukázal, jak se připravuje poživatelné jídlo, ne aby machroval se svými znalostmi a arogantně urážel všechny, kteří nemají obdobné. Za to ty tři hvězdičky. Zajímavé komentáře: Paldini. ()

Reklama

Wysch odpad!

všechny recenze uživatele

Moje matka je prosím kuchařka a Babicovy dobroty si pouští místo komedie, takže o kulinářských kvalitách tohohle mamlasa si dovolím pochybovat, ale celkově úroveň pořadu je někde těsně nad hodnotou absolutní nuly. Jediná pozitivní věc je, že jsem se na mistra Babicu zvládnul koukat jen dvakrát v životě, když jsem přijel za našima na návštěvu. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Jirka je prostě mistr improvizace a my můžeme být rádi, že nám jen vaří a že nás neléčí. Jen si to představte. Bolí vás zuby? Nemáte po ruce obklad? Heřmánek došel? Pohotovost nefunguje? Nevadí! Rozstříhejte Kosmodisk z naší zvýhodněné nabídky na jednotlivé kostičky a žvýkejte dokud bolest neustoupí. A můžete si to udělat doma. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Babicovy dobroty, pro puťky i doroty... %-o . . . Baby vlhnou, sliní, vrhnou, do hospody chlapi prchnou... ;o) . . . Jsem šťasten tomu, že jsem coby >chlapica< vlastně úžasný kuchař - aspoň teda ve srovnání s mistrem (sic!) kuchařem Babicou... A to je raděj celý, bodrou chuť... - - - - - (Vídáno nahodile o hladu občas na >novicově žrádelně< , hodnocení 2850., komentář zde dietní jako dvěstědevadesátýdruhý - 20.7.2011) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama