Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

rozbris 

všechny recenze uživatele

To není možný to je tady taky:-D První série tu jsem sledoval asi jako každý, každý to žral, což šlo poznat, když šel člověk večer po ulici, tak zpoza oken slyšel tu známou melodii( Vyvolení uvodní song - pro zapomětlivé;-] ) 1.série - 3,5* ale ty ostatní dvě to je odpad....radši je nebudu ani komentovat.... ()

Hennes odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ať byla první řada se Zvěřinou a spol. jakákoliv, tak letošní comeback je skutečná debilovina plná svalovců a blbek první třídy. Jak by napsal Josef Václav Sládek: Znám idiotský pořad, kde nejhlubší je sex a žádný vřes je nezajímá neb v hlavě mají ex, o studánce vědí hovno, hlavně že jsou sprostí a najde se i televize, která blbce hostí. ()

Reklama

Beckett51

všechny recenze uživatele

Jsem ovce. Vladkovo hlášky jako "Já nic, já buzerant." , "Žijme všichni podle ní a budeme všichni točit pič.ou kolem tyči.", "Omlouvám se, ale já už mám meteorit v hlavě.", "Prosimtě, já si kleknu jenom prosímtě už nemluv!" jsou prostě legendarní a hádky s Reginou, Zvěřinou, slovákem jehož jméno si již nepamatuji a Thomasem spolu s jeho emočníma výlevama způsobenýma traumatem z dětství sou scény nezapomenutelné. "Běžte pryč vám říkám! Vy mě neznáte, nemluvte teď na mě!" ()

Arx 

všechny recenze uživatele

První sérii sem občas sledoval a dalo se na ni i dobře koukat. Vyvolení byli určitě lepší než Big Brother. Nova si byla propadáku velmi dobře vědoma a tak Big Brothera rychle stáhla z vysílání. Hlavní problém byl, že narozdíl od Vyvolených bylo v Big Brotheru obecenstvo sestaveno z prostitutek, "Filipů" a dalších nabušenejch primitivů, kteří měli místo mozku sval. Poté tak vypadala zábava, respektiva nezábava. Oproti tomu Vladko, Regina, Zvěřina tak z těma se u obrazovek divák nenudil. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že o vítězi čtvrté řady je samozřejmě rozhodnuto již od první chvíle. Lidé sympatizují s impulzivním, psychicky labilním cholerikem, který si dobrovolně rve do anusu údy senilního Španěla či jiných zazobaných bukvic a orgasmy prožívá zásadně během hysteráků. Ono je ovšem těžké si vybrat správného favorita z panoptika obskurních existencí, jako je pekáče lízající Pája, incestní nehoda Romana, nebo třeba Lucie, hermafroditní prznitelka psů s inteligencí plísně. Což o to, řada inkontinentních mentálů žhaví mobilní přístroje o sto šest a všechny drobné, co dostali od státu na pleny, cpou do kapes produkci, která za to zařídí jedné psychicky rozházené buzně Prima dovolenou. A o to přeci jde. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Proběhlo 12 ZŮČTOVÁNÍ,12 VÝZEV, 12 DUELŮ (duklak2)
  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)
  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno