Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Hennes odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ať byla první řada se Zvěřinou a spol. jakákoliv, tak letošní comeback je skutečná debilovina plná svalovců a blbek první třídy. Jak by napsal Josef Václav Sládek: Znám idiotský pořad, kde nejhlubší je sex a žádný vřes je nezajímá neb v hlavě mají ex, o studánce vědí hovno, hlavně že jsou sprostí a najde se i televize, která blbce hostí. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Velice rád nenávidím lidi... Někdo se odřachne u zoopeří, jiný zažívá slastné brnění v okamžicích, kdy sleduje horror. Jsou i tací vytřeštěnci (štěnkyně, především), kterým lahodí observace psychologických dramat. Inu - vyhnojení dokáží kombinovat všechny tyto žánry, prdelkové moji. Děsivá tlupa poloopic se střídavě otlapkává, přiotravuje alkoholem a nebo na sebe zkouší všelijaké promyšlené (he he he) triky. Byli první, vždy obsahovali kretény, které bych dodnes na potkání ubil (Hranáč je můj doživotní stressor), Zvradko se zrovna z Kakalánska či Analusie vrátil do středu dění - dvě, ať nežeru. A šup k onlajn přenosu, nechť si mohu zadštít síru, zaproklínat a zahonimířit. Leští a z úst kanou! ()

Reklama

BluT 

všechny recenze uživatele

Lol. Tak to mě ani nenapadlo, že to tady bude. Dík, Dánku. No, přiznám se, první sérii jsem sledoval. Viděl jsem to někdy předtim v zahraničí a dost mě to zaujalo a těšil jsem se až to bude taky v Česku. Ze začátku to bylo něco novýho a drsnýho, ale postupem času to dost ztratilo šťávu. Ale dám 4 hvězdy. Je jich tu málo:) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě se mi příčí již ten samotný nápad - bavit se sledováním lidí zavřených v jedné místnosti. Je předem úplně jasné, že mezi nimi vzniknou všelijaká pouta i krvavé hádky, zvlášť když si zkušení psychologové za oponou pohrajou s mixováním charakterů. Samotní účastníci, byť se někteří můžou v sestříhaných záběrech zdát sympatičtí a/nebo zajímaví, jsou také zcela nepopíratelně banda nepotřebných looserů, už jen proto, že si můžou dovolit zcela vypadnout na pár měsíců ze svého života, aniž by je kdokoliv postrádal. Toť k samotnému fenoménu reality show. Ve prospěch Vyvolených hovoří akorát ucházející první série, jejíž posádka dokázala alespoň lépe zaujmout/pobavit než konkurenční Big Brother... "Lepší zůstanou"? Pche. 2/10 ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

BigBrotherovský princip reality show se mi nelíbí. Do kotle naházené sardinky, jejichž jediným úkolem je válčení s nastupující ponorkou, mají nulovou, ba spíše mínusovou atraktivitu. Může se vám některá z postav líbit, můžete možná i s některou soucítit, ale jakou to má proboha další hodnotu? Proč něco takového sledovat pravidelně? ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)
  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)
  • 1. serie - Proběhlo 12 ZŮČTOVÁNÍ,12 VÝZEV, 12 DUELŮ (duklak2)

Reklama

Reklama