Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

choze 

všechny recenze uživatele

První řada mě chytla, protože jsem větřil obrovský potenciál a mělo to výrazné protagonisty (Vlado, Regina, Zvěřina...). Dramatický potenciál ale nebyl zdaleka vytěžen, moderátoři byli vyloženě tragičtí (Pergnerová byla empatická a melodramatická až jsem jí měl chuť rozkopat držku, Korec byl nehorázně trapnej) a nebyla by to Prima, aby nepohřbila úspěšný pořad pod lavinou reklamy (zdravíme ANO, ŠÉFE) a natahování (po přesunu na Slovensko jsem se přestal koukat). Každopádně konkurenčního nováckého Big Brothera s mimořádně odpudivým ansámblem a překvapivě nevtipným Marešem trhli suverénně. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější a nejpokleslejší dno televizní "zábavy", voyeurismus je jedna z nejhloupějších úchylek, tenhle pořad dělá z lidí-diváků debilní stádo voyeurů a z této úchylky dobrý byznys. Až mě čelist klesá, když vidím, jak to lidi umí zmanipulovat. Když se jeden z těch chudáků z vily objeví na veřejnosti, mám pocit podle reakcí lidí, jakoby tam stál člověk, co něco dokázal, ale vidím totální nuly. Zkažený pořad, který smrdí lidskou hloupostí, sorry. Tohle nemá obdoby. ()

Reklama

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že o vítězi čtvrté řady je samozřejmě rozhodnuto již od první chvíle. Lidé sympatizují s impulzivním, psychicky labilním cholerikem, který si dobrovolně rve do anusu údy senilního Španěla či jiných zazobaných bukvic a orgasmy prožívá zásadně během hysteráků. Ono je ovšem těžké si vybrat správného favorita z panoptika obskurních existencí, jako je pekáče lízající Pája, incestní nehoda Romana, nebo třeba Lucie, hermafroditní prznitelka psů s inteligencí plísně. Což o to, řada inkontinentních mentálů žhaví mobilní přístroje o sto šest a všechny drobné, co dostali od státu na pleny, cpou do kapes produkci, která za to zařídí jedné psychicky rozházené buzně Prima dovolenou. A o to přeci jde. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Fenomén, o kterém by se dala napsat diplomka. Na jedné straně téměř dokonalá studie primitivismu ubohých nafoukaných maloměšťáků (čest těm pár výjimkám, které si na nic nehrály a chovali se jako... obyčejní lidé), kterým se prostřednictvím účinkování 've vile' splnil sen - zviditelnit se a být pravidelně v televizi v hlavním vysílacím čase a na titulních stránkách bulvárních plátků. Na druhé straně ovšem stojí fakt, že je to stále jen a pouze monstrózní komerční shit, kterému jde v podstatě jen o peníze (viz posílání tun sms na podporu svým "favoritům") a koláče sledovanosti (jak také jinak, že). Některé (vyhrocené) momenty exkluzivní a pomalu nezapomenutelné, bohužel ale také spousta vaty, nebetyčné protahování každé série, patos (někdy ale docela funkční!) a moře dalších (drobnějších) výtek. Pozoruhodné... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pravda,člověk si u tohoto díla zrovna nezavařil mozkové závity,ale první řadu jsem viděl celou hlavně z toho důvodu,že mi krásně zvedala sebevědomí.Začal jsem se dívat i na druhou sérii,ale tu jsem musel vzdát asi po čtyřech dílech,o dalších řadách jsem už ani neuvažoval.Z druhé řady jsem si zapamatoval něco hloupého,slizkého a celkově odporného,z odpadu televizní zábavy se tu vynořil Vlasta Korec.Z tohoto individua mi bylo opravdu zle nedobře. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)
  • Před začátkem každé série byla postavená nová vila, jelikož ta předchozí byla vždy srovnána se zemí. To znamená čtyři vily celkem. Vila pro čtvrtou řadu (2013) vyrostla za pouhé čtyři týdny a dva dny. Plocha vily činila 700 m2 a postavili ji přímo barrandovští kulisáci. (DexMASTER094)
  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)

Reklama

Reklama