Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

BigBrotherovský princip reality show se mi nelíbí. Do kotle naházené sardinky, jejichž jediným úkolem je válčení s nastupující ponorkou, mají nulovou, ba spíše mínusovou atraktivitu. Může se vám některá z postav líbit, můžete možná i s některou soucítit, ale jakou to má proboha další hodnotu? Proč něco takového sledovat pravidelně? ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, tohle byla příšernost už od první řady. Parta exotů, kteří opravdu nepatří k elitě národa, se jen povaluje v baráku, nádává, chlastá, kouří, souloží a nakonec si za to ještě jeden z nich odnese velké peníze (a ještě díky vůli lidí, ne že by pro to ten dotyčný udělal něco sám). Někomu možná tato jednoduchá a primitivní podívaná na lidskou zoo s neuvěřitelnými exempláři na pobavení stačila, ale mně se z toho chtělo zvracet. Díky VV a BB jsem si vypěstoval nenávist k tomuto žánru. Až teprve "The Amazing Race" mi dokázal, že může existovat chytrá reality show, kde si soutěžící ty prachy doopravdy zaslouží. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Velice rád nenávidím lidi... Někdo se odřachne u zoopeří, jiný zažívá slastné brnění v okamžicích, kdy sleduje horror. Jsou i tací vytřeštěnci (štěnkyně, především), kterým lahodí observace psychologických dramat. Inu - vyhnojení dokáží kombinovat všechny tyto žánry, prdelkové moji. Děsivá tlupa poloopic se střídavě otlapkává, přiotravuje alkoholem a nebo na sebe zkouší všelijaké promyšlené (he he he) triky. Byli první, vždy obsahovali kretény, které bych dodnes na potkání ubil (Hranáč je můj doživotní stressor), Zvradko se zrovna z Kakalánska či Analusie vrátil do středu dění - dvě, ať nežeru. A šup k onlajn přenosu, nechť si mohu zadštít síru, zaproklínat a zahonimířit. Leští a z úst kanou! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

První řada byla jak rána z čistého nebe. Naprosto něco nového, a jedna z mála přiležitostí, kdy Prima ve sledovanosti totálně zbourala konkurenční Primu s jejím Big Brotherem. K tomu se přidali ještě vcelku přijatelně šílení soutěžící. V dalších řadách už se však dostavili klasičtí egomaniaci a ztracené existence, a kvalita šla do háje... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Štětky, narcisové, šedé myši, zkrachovalci a blázni zavření pod dohledem kamer ve vile z překližky. Výborné pro studium psychologie osob v uzavřené komunitě a díky některým výlevům i občas koketující s klinickou psychiatrií - musím přiznat, že jsem se chvílemi tím dobrovolně zvoleným cizím neštěstím náramně bavil. Pokud to podobně jako ve filmu Kontakt zachytily některé vzdálené civilizace a nabyly dojmu, že tato sebranka je opravdu soubor vyvolených pozemšťanů, pak zničení naší planety jednou dobře mířenou ránou laserovým paprskem bych považoval z jejich strany za zcela legitimní.. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)
  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)

Reklama

Reklama