Reklama

Reklama

Riskuj!

(pořad)
  • Česko Risk!
Soutěžní
Česko, 1994, 40 min

Účinkují:

Petr Svoboda (moderátor), Jan Rosák (moderátor), Ivan Vyskočil (moderátor), Jan Krasl (moderátor), Pavel Svoboda, Petr Novotný

Vědomostní soutěž. Na začátku jsou tři, vyhraje jen jeden. Zajímavé otázky, zajímavý moderátor, napínavý průběh soutěže a lákavé výhry - to vše tento pořad přináší! (cheyene)

Recenze (174)

H34D 

všechny recenze uživatele

Na půl zajímavá a na půl uspávající klasika spojená s odpoledním/večerním odpočinkem u TV. Řada otázek byla poměrně zajímavých, herní systém měl něco do sebe a i když se soutěz zdála být pro diváka dosti odlehčená, soutěžící se museli pořádně zapotit. Moderující Rosák, Svoboda a dejme tomu i Vyskočil byli slušní a na úrovni, s dalšími jsem už pořad neviděl, protože časem se z Risku bohužel stávala čím dál tím větší nuda. 5/10 ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Při nočních opakováních si říkám, proč ten pořad vlastně skončil... Dneska už v TV nic takhle inteligentního k vidění bohužel není a Rosák se do pořadu hodil jako nikdo jiný z moderátorů. Otázky a systém pořadu se mi líbil. Ps: Funguje dneska jeste Az-kvíz? :) Ale když jsme u těch repríz soutěžních pořadů, Poulíčka a jeho debilní kolotoč si mohli odpustit i v nočních hodinách, na ten jeho poďobanej xicht se nedá koukat a jeho hlas...No vzpomínám na jeho snahu komentovat na Nově fotbal a je mi nevolno! ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý pořad, který člověka obohatil o nejednu vědomost. Systém byl více-méně spravedlivý, odměny přiměřené, vědomosti skutečně nutné. Možná je škoda, že už "Riskuj!" nevídáme každý den. Jsou lidé, kteří by se na něj potřebovali soustředěně dívat od rána do večera. Jediná výtka... těch čtyřicet minut je podle mě moc. Zkrátit to na půl hodiny a asi bych dal i pět hvězd. Skutečně ke konci pořadu už toho bylo moc a soustředěnost i zaujatost opadávala. ()

Brepti 

všechny recenze uživatele

Nejinteligentnější tv pořad, vysílaný dříve na Tv Nova, teď repríza na tv Telka. Dřív jsem se na něj nedíval nebo nestihl se dívat ale teď se na tenhle pořad dívám každý den, dívám se na tenhle pořad pořád pryč i když někdy tam jsou i ty nejtěžší otázky ale to se časem podá, no mohli by zas vymyslet nějaký tohoto typu vědomostní pořad i když vím, že nějaký v televizi běží ale takový co byl riskuj !, už asi nebude. ()

Schkeble 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby nejlepší vědomostní soutěž. Jen mi je vždycky líto těch, kteří si nevylosovali místo u prostředního stolečku, protože ten je bezesporu zvýhodněný a reaguje lépe... ts. HMM TAK TŘICET TISÍC NA FRANK... NEŽ ODPOVÍTE MUSÍTE SE PŘIHLÁST... PRÉMIE JE JEN PRO VÁS, NEMUSÍTE SE HLÁST... RYCHLE! UMEUMEOVZOMMMMMM.... NÝŘANY ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V roce 1994 začala TV Nova vysílat pořad Risk, jednalo se o českou verzi amerického pořadu Jeopardy (od r. 1984). Hlavní výhrou byl automobil – od roku 1994 do roku 1995 Škoda Favorit, od roku 1995 Škoda Felicia Combi. V roce 1996 však TV Nova odmítla dále platit distribuční poplatky s odůvodněním, že se pořad originálu Jeopardy natolik nepodobá. Změnila tedy název na Riskuj!. Hlavní výhrou pořadu Riskuj! byl též automobil – od roku 1996 do roku 1997 Škoda Felicia Combi a od roku 1997 do roku 1999 Škoda Octavia. (TomasSlach)

Reklama

Reklama