Reklama

Reklama

The Guild

(seriál)
USA, (2007–2013), 8 h 9 min (Minutáž: 3–12 min)

Tvůrci:

Felicia Day

Scénář:

Felicia Day, Jeff Lewis

Hrají:

Felicia Day, Sandeep Parikh, Jeff Lewis, Robin Thorsen, Amy Okuda, Vincent Caso, Brett Sheridan, Wil Wheaton, Viji Nathan, Blake Sheridan, Michele Boyd (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ale jestli to má platit jako odstrašující příklad, tak aspoň u mě se to úplně míjí účinkem, protože při každém díle mám strašnou chuť si nějaké to středověké RPG zahrát :-) Malarkey: tak nějak automaticky jsem předpokládal, že půjde o World of Warcraft, až tvoje otázka mě vlastně přiměla soustředit se na to, že v seriálu to snad opravdu zatím nepadlo... ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

Reklama

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Nejsem a nikdy jsem nebyl hráč MMORPG a tak si myslím, že se u tohohle seriálku pobaví i normální průměrnej člověk. Jde prakticky o téměř amatérský seriál, který tvoří sami herci a který financují převážně z příspěvků nejvěrnějších fanoušků. Smozřejmě nejvíc mě baví krásná a sympatická Felicia Day, která je autorkou velké části scénáře a sama je tvůrkyní tohoto příběhu. 80% ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

No proc ne. Ambiciozni projekt to je ale jako plnohodnotnou podivanou bych to nehodnotil. Spise jde o ten napad uzavrenych lidi kteri se znaji jenom po internetu a shoda okolnosti je primeje setkat se cimz se vytvori jista forma pratelstvi. Jak rikam proc ne a na zabiti nudy koukatelna podivana. EFIT: Tak na to koukam asi rok pote a libi se mi to cim dal vice. Nemuzu jinak tak pridavam hvezdicku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi byl uživatelem M.a.t.t. doporučen, a když jsem se dozvěděl, že je o hardcore hráčích MMORPG her, bylo mi okamžitě jasný, že mě to bude bavit. Ono je to totiž webseriál, takže epizodky jsou pětiminutové, ani to ne, ale mají v sobě plno pravd a pár polopravd. Sice jsem zase tak hardcore hráč nebyl, takže mě to nedokázalo tolik pohltit, ale plno věcí jsem dokázal pochopit bez problémů, protože těch hardcore hráčů je kolem mně hrozně moc furt. Každopádně bych měl na tvůrce hry skromný dotaz. Jakou že onlajnovku to vůbec hrají? :-)) (7/10) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama