Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Pro film je prostě průser, když příběh a pointu filmu divákovi sdělí v prvních 5ti minutách filmu. Divák pak totiž dalších minut 90 jen čeká na to, jak to bude probíhat v té další rodině. Jelikož je ale děj tak přímočarý, jak je to vlastně jasné. Mohl by to napravit něco, co v prvních 5ti minutách nebylo. Něco nového. Nic takového se ovšem neděje. Mnohem lépe by tvůrci udělali, kdyby děj začínal scénou v obchoďáku a minulost otčíma by byla postupně odkrývána až v průběhu filmu. Třeba za pomocí flashbacků apod. Velice by to pomohlo na atmosféře a celkovému dojmu z filmu. Škoda. Velké plus je Penn Badgley. Ten kluk hrát umí a díky tomu se na film i příjemně kouká. I když člověk ví, či tuší, co se bude dál dít, tak i tak snímek naštěstí nenudí a na průběh se dobře kouká díky hercům a i vcelku dobré atmosféře. Konec dneska už málokoho překvapí. Jako jednohubka proč ne, ale člověk od toho čekal přecijen o dost více. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to. Remake trileru z roku 1987. Už originál nebol žiadny zázrak a dosť zostarol, ale relatívne dosť mu pomohol výkon magora Terryho O´Quinna. Hlavný problém remaku nie je v nenápaditom scenári, plnom klišé, ale v matnom a nesympatickom Dylanovi Walshovi, ktorý sa na Terryho nechytá. Ani omylom, bejbe. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO HD - Celkem dobrej thriller, na který jsem se opět náhodou začal dívat a musel dokoukat .) Spíš než horor mi to přišlo jako psychologická hra. Ale dobrý, proč ne. Na 90 minut film rozhodně zabavil. 65% // (19.6.2016) NOVA HD - Po 5ti letech repete. Ale jo, mě to přišlo i na podruhé v pohodě. Dylan Walsch je sice evidentní beckový herec, ale psychouše zahrál dobře. Na 4 hvězdy to sice stále není, ale v budoucnu mě možná tento film znovu potká. 69% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný horor, ve kterém se na můj vkus ale až moc mluví a málo zabijí. Přesto to ale celkem rychle uteče a postavy nejsou tak prvoplánově tupý, jako v jiných hororech poslední doby. Dylan Walsh je překvapivě velmi přesvědčivý a na Amber Heard bych se mohl koukat celý den. Poctivá hororová jednohubka. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já nevím, tak nějak to plynulo, plynulo, najednou se něco začalo dít a přišli titulky. Líbí se mi, že tam nemáme skutečně brutální vraždy, ale že to šlo i bez toho, což mě překvapilo. Mohlo to však být o dost napínavější, zvlášť, když jsem věděl, co se bude dít dál. Jo, on je to remake! Takto nebudu počítat jako mínus. Byl bych dal čtyři, nebýt toho neuvěřitelně předpokládaného konce. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama