Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha no vida... Natočíme sračku roku. Zrýmejkujeme nějaken ten starej horor-thriller, nejlíp ještě pokud možno ten, kterej už ve svý době byl totálně průměrnej, nezajímavej a neoriginální. Obalíme to další řadou klišé rádoby zvraty a dementním chováním postav a všechno zabalíme do hávu moderně vypadajícího filmu pro dnešní teanegerskou generaci... no nic nemá smysl se víc rozepisovat shit zůstane shitem. K už tak zbytečnýmu původnímu filmu, jenom přibyl ještě zbytečnější remake...5% ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Dej filmu som poznal skôr, ako to klbko scenáristov (podľa Imbd až 5 chytrákov) vôbec niečo naškriabalo na papier. Po úvodnej sľubnej scénke tak nastala nuda porovnateľná s jazdou po diaľnici s nalepenou diaľničnou známkou. Jedinou zaujímavosťou bola vizáž Sely Ward (rok výroby 1956, Made in USA), ktorá na svoj vek má vcelku interesantný tuning. A keďže v lete toho roku oslávi svoje päťdesiate štvrté narodeniny, touto cestou jej želám čo najviac plastík, peelingu, botoxu a pravnúčat. 54% ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Kdyby v původním Otčímovi z roku 1987 nehrál můj oblíbenec Terry O'Quinn, asi bych o ten film nikdy nezavadil. Originál byl sice dobrý béčkový film 80. let s určitou atmosférou, ale obsahoval také jistou scénáristickou nevyváženost. A je pravdou, že nebýt Terryho, ten film by byl o třídu horší. Hodnotil jsem ho třemi hvězdami. A teď už k remaku - Na úvod musím říct, že je remake v konečném součtu LEPŠÍ než originál. Nebudu porovnávat, zda je v roli otčíma lepší Terry O'Quinn nebo Dylan Walsh, ale otčím v nové verzi má tu výhodu, že navenek vypadá jako normální chlapík, což je pro tento příběh rozhodně plus (O'Quinn přeci jen vypadal divně už od pohledu). A jelikož už nejsme v osmdesátých letech, neduhy předlohy ze scénáře zmizely. Zbytečná postava podivného mstitele, který šel v originálu otčímovi po krku, tu není a celkově působí ten příběh v nové verzi lépe, i když jede přesně v zajetých kolejích starého Otčíma (úvod filmu je prakticky totožný). Ačkoliv verze z 80. let nebyla špatná, tenhle příběh si prostě zasloužil předělat. Herci nebyli špatní, na přítelkyni toho kluka se hezky koukalo a o nějaké ty vraždy také nebyla nouze. Prostě jeden z mála příkladů, kdy remake nad originálem vítězí. Je velká škoda, že naše kina tento film úplně ignorují... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Pamätam si, ze v casoch ked som prvykrat videl OTCIMA (1987 a 1989) s Terry O´Quinnom, ma tieto filmy o nepolapitelnom psychopatovi vrazdiacich rodin a ludi v ich okoli velmi bavili a velku ulohu v tom vtedy zahral samotny skvely O´Quinn, avsak tento remake uz nemal to caro, aj napriek tomu, ze mi to pripadalo skoro ako kopia filmov, len prisposobene do dnesnej doby mobilnych telefonov a internetu. Mozno to sposobilo to, ze za poslednych 20 rokov som uz videl prilis vela podobnych filmov, takze ma tento uz nemohol tak ocarit, ako na zaciatku 90-tych rokoch. Dost mi pripominal aj DISTURBIU (2007) s LaBeoufom, ale na rozdiel od Otcima bol film trosku humornejsi, tym teda zabavnejsi so stupnujucim napätim a s este lepsim scenarom. Skoda, cakal som od tohto Otcima skvely psychac, ale moc sa nevydaril, cim nechcem povedat, ze by ma nudil, ale staci na jedno pozretie. ________ Dylan Walsh - (David Harris) +++ Sela Ward - (Susan Harding) +++ Penn Badgley - (Michael Harding) +++ Amber Heard - (Kelly Porter) +++ Sherry Stringfield - (Leah) +++ Paige Turco - (Jackie Kerns) +++ Jon Tenney - (Jay Harding) +++ ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nudný a zbytečný remake. Jedna hvězda je za úvodní scénu, podle které se dal očekávat prima zážitek, další jedna za to, že jsem neusnul i v pozdních večerních hodinách. Celou dobu se tam nic neděje, ani finále mě příliš neprobralo z limbu. Pokud nejste fanda originálu, tak to klidně vypusťte a zvolte třeba Disturbii, která se točí kolem něčeho podobnýho, ale má úplně jiný grády. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama