Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

My stepfather is an alien! Jméno představitele otčíma (Dylan Walsh) nemohlo být pouhou náhodou, neboť jsem měl drtivou většinu stopáže pocit, že sleduji epizodu ze seriálu Beverly Hills 90210 (pravda, mírně stříknutou naleštěnými kuchyněmi Zoufalých manželek bez „satelitního“ sarkasmu). Že byl tu a tam někdo žduchnut ze schodů, či přiškrcen v mikrotenovém sáčku můj náhled nezměnilo (o napětí se starala leda tak hudba C.Clousera) a neuspokojivý konec pak už jen definitivně zasypal nevlastního fotra šesti stopami hlíny zapomnění. A teď něco o nymfomanské maceše.. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Poměrné nuda. Člověk by čekal, že si remake odnese to nejlepší z klasiky a přidá něco svého díky aktuálnosti. No a zrovna na případě otčíma, by to mohlo být, vzhledem k celosvětovému trendu rozvodů hodně zajímavé. Že by to ale nějak dopadlo... Hlavní problém je v tom, že Nelson McCormick je špatný režisér. Snímek uplně zbytečně střídá tempa a ukazuje prázdné okamžiky aby pak zamlčel některé docela důležité. S tím tempem to mohl být záměr (cool hudba a stylové záběry při snímání mladých vs. pomalejší atmosférické záběry na otčíma a matku), který ale vůbec nefunguje. Naopak solidně ruší. McCormicka nepodrželi ani scénáristé, kteří bohužel flákají jednu botu za druhou a plácají klišé vedle klišé. Takže ze zajímavého konceptu toho vlastně moc nezůstalo. 1 - 2 hvězdy, ale díky slušnému Dylanu Walshovi, dejme tomu dvě. Who am I here? ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný horor, ve kterém se na můj vkus ale až moc mluví a málo zabijí. Přesto to ale celkem rychle uteče a postavy nejsou tak prvoplánově tupý, jako v jiných hororech poslední doby. Dylan Walsh je překvapivě velmi přesvědčivý a na Amber Heard bych se mohl koukat celý den. Poctivá hororová jednohubka. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Původní film, natož následující díly jsou mi utajeny, takže jsem si směle mohl vychutnat tuto psychologickou hru, ve které se čeká 80 minut na závěrečné finále. Prvních 80 minut se mi nezdálo přesto nijak zbytečně natahovaných. Dost se mi líbila atmosféra filmu, která opravdu stupňovala, a náš Otčím musel postupně vyřazovat některé postavičky ze hry, aby se sám v této hře dokázal udržet. Kdybych se ovšem měl rozhodnout, který z rodinných hororů je lepší, zda-li Orphan nebo Otčím. Tak výsledek je si myslím naprosto jasný. 50% PS: Hodně filmu škodí mírná přístupnost a málo vygradované finále. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

David Harris je na prvý pohľad sympatický chlapík. Zdvorilý, slušný, ochotný, usmievavý. Vyzerá ako úspešný a pracovitý muž. Nefajčí, nepije, netúla sa po bordeloch. Vie sa postarať o dom, záhradu i auto. Dbá o svoj vzhľad. Je to sen každej slobodnej či rozvedenej zrelej ženy. Pravý americký gentleman. Najviac mu záleží na tom, aby rodina fungovala ako švajčiarske hodinky. Je ochotný urobiť všetko pre to, aby mal okolo seba šťastnú, spokojnú rodinku. Ale beda ak sa mu niečo zneľúbi. Vtedy ukáže svoju pravú tvár a stane sa z neho psychopatické monštrum. Rodinná idyla sa razom zmení na krvavý masaker. *** ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)

Reklama

Reklama