Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1937. Japonsko zahájilo okupaci Číny. Mladý čínský bojovník Chen Zhen se předčasně vrací ze studií v Japonsku, aby vyšetřil a pomstil smrt svého mistra kung-fu, který byl zavražděn Japonci za nevyjasněných okolností. Situaci navíc komplikuje Chenův vztah k japonské dívce Mitsuko. Hongkongský film Gordona Chana vznikl v r.1994 jako remake snímku Fist of Fury z r. 1972. Legendárního Bruce Lee v titulní roli nahradil jeho neméně zdatný nástupce Jet Li. (Vojcl)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (134)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Fakt přehlídka mlátícího umění mistra ve svém oboru pana Jet Liho a spol..tady je chlapík ještě v nejlepší formě a stojí to za to. Dialogy nejsou ani tak debilní jako v kvantu ostatních kung fu filmů a to taky rozhodně potěší..(pokud vás ale zajímají fakt jenom řežby, tak vám to může bejt buřt). Takže doporučuju! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Souboje jsou absolutní TOP, co se dá v kariéře Jeta Li vidět - úžasná choreografie, tvrdý souboje, žádný šaškárny a nekompromisní, superrychlej a v životní fyzický formě bojující Jet Li, jenže ta příběhová omáčka kolem je natolik nudná, že to prostě přehlídnout nešlo a jelikož jsou to dost velký dějový úseky, tak mě to dokázalo otrávit. ()

Reklama

DAVID.LOPAN 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší film o bojových uměních. Záměrně nepíšu o kung-fu, protože nemám tucha nakolik je to kung-fu a nakolik nějaká jeho odrůda, protože v asijských bojových uměních se extra nevyznám. Nicméně akční scény jsou fantastické. Parádní choreografie a záporák tvrdej jak starej rohlík. Ong Bak byl slušnej, Fearless taky, ale tohle je absolutní žrádlo.75% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Díky výborné atmosféře, kvalitní akci, úžasný hudbě a propracovanýmu Anglickýmu dabingu, mne to bavilo po všech stránkách. Nevadí mi recyklace instrumentálky v tomhle filmu, protože to k soubojům sedí a dodává akci šťávu, Jet Li je skutečně na vrcholu svých schopností a na 94 rok jsou bitky dynamické, kontaktní a plné zlomenin. Nejvíc mne bavil fight s mistrem a část s oslepeným zrakem a finále s Japonským generálem. Postavy mi též byli sympatické a i když je příběh vážný, nese se snímek v přátelském duchu. ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane výborná oldskul kungfu akcia a na druhej príbeh, dialógy a celkovo jednanie postáv tak neuveriteľne stupídne a naivné, že napísať horší scenár, ktorý sa ešte tvári seriózne a pritom je úplne na smiech by fakt bolo umením . Je síce pravda, že kungfu filmy sú založene hlavne na kungfu a to ostatné je tam len aby sa nepovedalo, ale predsa len. Neostáva nič iné len sa nad tým počas filmu pousmiať a užívať si tie súboje, ktoré su fakt nevídané, hlavne keď Jet li má už po troch minútach filmu na konte zo desať zlomených poprípade vykĺbených končatín. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • V bojových scénách si herci nepomáhali dráty - všechny bojové kreace, které ve filmu spatříte, bojovníci opravdu dokáží. (cubajz)

Reklama

Reklama