Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Už úvodní proslov napoví, že nepůjde o žádný promakaný scífko o cestování mezi paralelníma vesmírama a časem. Výsledkem je však lehce odschoolový akční béčko s dostatkem slušný akce (zpomalovačky byly tentokrát docela efektní), obstojnym herectvim (Jet Li má slušný charisma jako hlavní hrdiny i záporák) a trikama. Chyběj ale nějaký úderný hlášky. Stopáž je přiměřená a pořád se něco děje, takže žádná velká nuda nehrozí. Škoda, že se prostředí trestanecký kolonie využilo až v závěru - mělo slušnej potenciál. Sympatická žánrová jednohubka, tři slabší hvězdy. ()

predators 

všechny recenze uživatele

"Vypnout", sedět nebo ležet a dívat se. Tak asi taková slova se mi honí v hlavě po dodívání se na The One. A asi bych tam ještě přidal "bavit se", protože já jsem se bavil! Ano není to akční nářez(viz. Matrix...), ale pár povedených akčních scén by se našlo. A J. Statham?? Ano, opět je to machr a na mém pomyslném žebříčku tiše stoupá vzhůru...ke hvězdám:-)65% ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sci-fi mi k Jet Limu nějak nejde. Navíc ještě zlej Jet Li. Jet Li s nadlidskejma schopnostma, to už vubec ne. Lety skoky (na neviditelnejch lanech), síla, rychlost, vyhábání se kulkám, slow motion, kdy on stihne udělat ještě dalších 50 pohybů, než ostatní. To teda ne. No a dějově, i to je docela sračka (paralelní vesmíry jsou skoro stejně blbej nápad jak cestování časem), ale z akčního hlediska to ale docela jde. Taková akční oddechovka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Opat preplacana nuda a film, ktory sa straca v roznych, casto zbytocnych odbockach. Wong je len rutiner, a nema rezisersky na nijakeho z velikanov /Hitchcock, Truffaut, Bergman/. Jet Li /Tenkrat v Cine/ zvlada svoje bojove umenia na urovni, ale dej je tak prespikovany roznymi zvratmi, ze som si nie isty, ci im reziser a herci sami vobec rozumeli. No nic, dalsi dovod, preco nemienim pozerat filmy Jeta Liho. 35 % ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tady někdo džetlil, až to úplně dodžetlil. Probůh, to byl průšvih. Měl jsem z toho dojem, že v půlce natáčení přišel někdo škodolibě říct, že jim omezil rozpočet. Od půlky to teda začali všichni mrdat a taky to tak dopadlo. Takže film, jenž má zpočátku našlápnuto na legendu, která strčí do kapsy všechny terminatory a matrixy, končí jako lepší brácha Amerického ninji. Brrr. Až jsem se orosil, když jsem to sem naťukal. No, mám ale trochu času, tak se pozastavím nad nějvětšími píčovinami, které mě trkly do očka. 1. Kája Gugínoj miluje Džetlího. 2. Jestli jsem to dobře pochopil, k likvidaci 123 Džetlíjů došlo vždy v garáži ve všech dimenzích. Proč teda ten čínskej Eman pokaždý lezl do tý větrací šachty? 3. Proč tam na něj nečekaly ty švestky z jeho dimenze? No, dál už mě teď nic nenapadá, ale mohlo to být opravdu korunní scifíčko s nadčasovou a neobvykle skvěle natočenou akcí. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)
  • Scény, v ktorých Jet Li bojuje sám proti sebe, sa natáčali v skutočnosti tak, že v nich bojovali herec a kaskadér, ktorý mal podobnú postavu. Kaskadérova tvár bola natretá zelenou farbou, aby mohla byť v post-produkcii digitálne nahradená tvárou Jeta Li. (m.a.t.o.)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama