Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Anthony 

všechny recenze uživatele

Nápad o paralelních vesmírech se mi nelíbil, akční scény docela ujdou, ale chvílemi jsou nějak nepřehledný, navíc jim pomáhají triky a Jet pak mlátí protivníky motorkama, což mi nepřišlo cool, ale blbý. Dvě hvězdičky za těch pár umírněnějších kousků s Jetem Li, víceméně se člověk pobaví, ale žádný zázrak to není. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Blbina na entou, ale pro jedince toužící po něčem, u čeho nemusí zapínat mozek je to absolutně ideální. Jet Li vraždí svoje já v paralelních vesmírech, aby se stal jediným highlanderem. V patách má Stathama s Lindem a sebe samého. Nelogické, triky byly občas zfušované, ale našláplé a okořeněno docela slušnou muzikou. A Jet Li prostě umí, pokud po něm nechcete, aby pracoval s mimickými svaly. 50% ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sci-fi mi k Jet Limu nějak nejde. Navíc ještě zlej Jet Li. Jet Li s nadlidskejma schopnostma, to už vubec ne. Lety skoky (na neviditelnejch lanech), síla, rychlost, vyhábání se kulkám, slow motion, kdy on stihne udělat ještě dalších 50 pohybů, než ostatní. To teda ne. No a dějově, i to je docela sračka (paralelní vesmíry jsou skoro stejně blbej nápad jak cestování časem), ale z akčního hlediska to ale docela jde. Taková akční oddechovka. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Akční scény jsou dobrý a Jet Li si to dává se stejnou vervou jako obvykle, ale režisér a byl průměrnej a je to škoda, protože nápad tenhle film určitě měl. Vždy když Jason Statham a Delroy Lindo bojovali se zlym Jetem Li tak jsem trpěl, protože podle všech faktů by je Jet měl rozsekat asi za sekundu, ale oni mu furt ňák odolávali a bylo to debilní. Konec taktéž debilní. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto nehoraznej masakr. Uvodnich 20 minut je neskutecna jizda, pak sice tempo krapet polevi, ale poslednich 20 minut film zase jede na plny otacky. Navic diky sve stopazi a sviznosti film utece neskutecne rychle. Film ma dobrou myslenku a i kdyz se tu objevuje par klise, vubec to nevadi. Ani jsem si nevsim nejakejch logickejch chyb, vse je slusne vysvetleny. Dale tu jsou skvely triky, skvele svizna a drsna hudba a hodne slusna choreografie, ktera by klidne mohla konkurovat Matrixu. Taky potesi hlaskujici Jason Statham. A pak tu je nehorazne cool Jet Li, kterej si strih 2 hlavni role a par vedlejsich a vsechny skvele zvladnul, navic diky superschopnostem predvadi neuveritelny kousky. A potesil me s hlaskou "There will be only one". Ze zacatku me mirne zklamalo zakonceni, ale diky za nej, kdo vi, co by tvurci udelali, kdyby film zakoncili tak, jak bude vetsina divaku cekat. Tenhle film je proste uzasna jizda. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Scény, v ktorých Jet Li bojuje sám proti sebe, sa natáčali v skutočnosti tak, že v nich bojovali herec a kaskadér, ktorý mal podobnú postavu. Kaskadérova tvár bola natretá zelenou farbou, aby mohla byť v post-produkcii digitálne nahradená tvárou Jeta Li. (m.a.t.o.)
  • Nemocniční scény byly natočeny v North Hollywood Medical Center. (Terva)
  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama