Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Nebojím se dáty ty 4*. Proč? Protože tohle je jeden z nejlepších publicistických debatních politických pořadů, který kdy u nás vznikl (přičemž "jeden z" znamená asi tak jeden ze dvou, tří). Kvalitní a nevlezlý moderátor, který si skoro vždy dovede udělat pořádek při handrkování politiků o slovíčka a při tom ještě dokáže vnést do debat i trochu toho fundovaného humoru a nadsázky. Pokud v televizi v neděli nic nedávají a já nemám zrovna co na práci, pustím si Otázky Václava Moravce a nestydím se za to :) 85% = 4/5 ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by takový pořad vůbec měl existovat. Politikové ať dělají svoji politiku, kterou v pořadech tohoto typu ať pak komentují politologové. Nebo novináři. Nebo klauni. Ale aby ambiciózní kariéristé otravovali nedělní odpoledne, kdy by televizní divák měl spíše klimbat u pohádky, je zhůvěřilost. ()

Reklama

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tu mám 4*. Ale ruku na srdce - forma pana Moravce dost upadá a občas mi přijde, že v debatách jde proti všem, včetně proti sobě. V jedné chvíli to byl nejlepší diskuzní politický pořad u nás, ale dneska mi přijde, že ty politiky lynčuje sám redaktor, který skáče do řeči jako skokan hnědý do rybníka. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Politiku nesleduji již dlouhou dobu, jsem tak mnohem spokojenější a všem to ze srdce doporučuji. Ale zpět k pořadu. Když jsem politiku ještě sledoval, byl pořad Otázky Václava Moravce jedním z nejlepších. Především díky samotnému Václavu Moravcovi, který je výborným profesionálem s pečlivou přípravou. Vždy se snažil dostal odpověď na své otázky a nenechával politiky uhnout vyhýbavou odpovědí. Bohužel ani tak diskuze občas někdy nestála za nic, ale s tím obsahem (hosté pořadu) by nesvedl nikdo nic. Jsem rád, že se Václav Moravec poslední domu věnuje i aktivitám a diskuzím mimo politiku, na tu je ho totiž škoda. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela nevyvážený pořad, kam jsou zváni jen přitakávači oficiálních pravd, kteří si navzájem notují, a žádný oponent jim to nekazí. Z původní snahy mít v ČT trochu kontroverzní formát, který půjde "po krku" všem bez rozdílu a utahovat politky na nudlích, které si sami uvařili, zbyl jen paskvil a povrchní křeč předstírání. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • V souvislosti s moderováním pořadu získal Václav Moravec v letech 2007, 2008, 2009 a 2011 cenu Týtý v kategorii nejoblíbenější osobnost televizní publicistiky a v letech 2008 a 2009 cenu Elsa České filmové a televizní akademie v kategorii nejlepší moderátor. (JoranProvenzano)
  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama