Reklama

Reklama

Chodící mrtví

  • Česko Zabít pro pana Perkinse (více)

Když byl Ronald Perkins malý chlapec, byli jeho rodiče brutálně zavražděni. Postupně došel k přesvědčení, že vrah se pro něho vrátí. Unesl čtrnáct obětí, z kterých vytvořil armádu zabijáků s jediným cílem. Zabít pro pana Perkinse! (TV Barrandov)

Recenze (47)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Buď můžete děti vychovávat k tomu, že Alláh je mocný a za sebeodpálení v předvánočním Albertu půjdou nejkratší cestou do ráje, anebo je můžete zavřít do klece a tam je 10 let psychicky mučit a dopovat, až se z nich stanou tupá a bezcitná hovada. A řeknu vám, že v tom Albertu by nadělaly stejnou paseku jako ta bomba. Jen by to bylo zábavnější. Celkem neotřelý slasher, dá-li se tomu tak říkat, se spoustou krve, která ale nepůsobí účelově, a s neokoukanými tvářemi, jejichž výkony nijak neurážely. Jen z hlavního hrdiny jsem měl ze začátku rozpačitý pocit, ale nakonec si to sedlo. Docela mě překvapilo, že se dá natočit ještě něco relativně nového. i za to patří palec nahoru. 75% ()

annihilation 

všechny recenze uživatele

/Obsahuje spoilery/ Film je dost originální - kolik znáte hororů, u kterých se ani maličko nebojíte? Perkins' 14 je dokonale zdupané béčko. Přitom začíná docela dobře - je tu příběh muže, policisty, který zjistí, že má s největší pravděpodobností v cele na stanici magora, který mu před lety unesl syna. To celé probíhá příjemnou formou flashbacků a nutno uznat, že díky malému rozpočtu a podivnému výběru herců, snímek působí překvapivě reálně. A pak se příběh pomalu rozuzluje. Najednou zjistíte, že tento malý spád je úplně jediný spád a v následující hodině půjde už jen a jen zabíjení a spoustu rumělkové nudy. Na konci si oddychnete, protože naštěstí všichni umřou. Ale říkám si, že kdyby se vystříhaly všechny krvelačné scény, mohla z toho být docela dobrá mysteriózní duchařina. :)) Můj zájem o film (dost nezvykle, ha ha) pramenil z platonismu - v jedné z rolí v něm můžete spatřit úchvatného Michaela Gravese, a proto jsem stejně ráda, že jsem ho viděla. (A za něj je ta jedna hvězdička.) ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Som rád, že som Perkinsa videl predtým, než som si stihol prečítať Livingdeadov koment a anotáciu od Negatif(a). To, čo tu (na hrane spoilerovania) píšu, má na diváka počkať do tretiny filmu ako jedno z prvých (milých) prekvapení. Nehovoriac o tom, že posledné tri vety anotácie sú "vedle jak ta jedle". Pozor na to chlapci! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok vyzeral zaujímavo. A to bol celkom kludný, pokým sa myšky nedostali z klietky. Potom to už malo hnusný strih a postavy sa chovali ako čisté hovädá. Celkovo to bolo zabité tým, že z killerov sa stali nejaké zombie hráčky. Ako som rozmýšľal, tak som rozmýšľal, logika nepustí. Veľa toho tu nie je vidieť, ľudia umierajú, ale keďže kamera je totálne mimo, nemam celkom prehlad, čo sa tu deje. Páčila sa mi jedna z posledných preživších, na ňu sa dobre pozeralo. Preto ta 3*. Keby tu bolo ukázane, prečo sa tí ľudia zmenili, tak by som sa to snažil aspoň pochopiť. I keď logiku by to nemalo, tak aspoň by som vedel, o čo ide. Takto veľa otázok, žiadna odpoveď. Slabé 3*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pomsta prý nejlépe chutná za studena. Ronald Perkins čekal dost dlouho na to, aby vymyslel a zosnoval opravdu šílenou a krutou pomstu, kterou by mu mohl závidět snad i Freddy Krueger. Jen škoda, že je tento skvělý a poměrně originální nápad snižován levným zpracováním a v závěru filmu až příliš velkým kopírováním zombie sraček. 3,5* Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama