Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

1kiki16 

všechny recenze uživatele

Celý seriál byl perfektní, napínavý, sice bych skončila asi ve druhé sérii, i tak to ale pořád stálo za to. Ten konec ale teda nikomu neodpustím. Horší závěr napínavého akčního seriálu si snad ani nedovedu představit, to už je trochu jiný žánr...A hlavně si myslím, že když je něco vymyšleno a není to podle skutečné události, tak by se mohlo hlavní postavě dopřát trochu štěstí, které si po tom všem zaslouží...rozhodně mě tento poslední díl velice zklamal a radši budu vzpomínat na první dvě skvělé série, kde to ještě dávalo smysl. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série Prison Breaku byla výsměchem všem, kteří si seriál oblíbili. Rozplizlá a mělká jak Balaton a natahovaná jak špageta Lady a Trumpa. Zakončení bylo pro akční příběh víc než neadekvátní. Tak trochu jsem do Final Breaku vkládal důvěru, že to nějak zalepí, ale chyba lávky. Je sice pravda, že Útěku z vězení vždycky nejvíc slušel pokus o útěk z vězení (trochu polopaticky tím říkám, že první a třetí série měla největší koule), ale průšvih je opět ve stopáži. Jako by si tvůrci řekli, že když tak dlouho natahovali seriál, u filmu to udělají přesně naopak. Zkratkovitý, nelogický a bezradný příběh budiž výsledkem. ()

Reklama

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Malé napravení reputace, nicméně úpadek jednoho fenoménu film neodvrátil. Vlastně ani nemohl. Čtvrtá série nekompromisně poslala seriál do s*aček, ze kterejch se ani pan Scofield nevyhrabe. Film doplácí na velké množství postav. Než se všichni představí a vysvětlí nám své pohnutky a plány, jsme v polovině a je čas na finální útěk. Myslím, že toto měla být původně pátá série, což by odpovídalo zápletce a okolnostem kolem (sám bych byl zvědav a myslím, že by ani nemusela být špatná), leč nestalo se tak a vše dopadlo jak dopadlo, konečně jsme to dokázali a jsme volní!!! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Logika byla dávno zapomenuta a spousta chyb je přítomna už tak nějak ze zvyku. A přesto nedokážu Final Break nějak zesměšňovat, protože celý seriál si zasloužil finále, které nebude diváka nutit k tomu, aby nenáviděl snad všechny hlavní postavy a přál si konec. Jakýkoli. Paradoxem pak je, že ačkoli spojení Michaela se Sárou stejně i po těch letech a nepřeberných zvratech pořád úžasně funguje, posledních pár minut regulérní závěrečné části bylo asi důstojnějším a nostalgičtějším rozloučením. A největší škoda je pak to, že se divák na konci pozastaví hlavně nad tím, jestli bylo po všech geniálních i překombinovaných plánech nutné všechno uzavřít právě takhle. Jak značí rozhodnutí seriál o pár let později zase oživit, tak očividně nebylo. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Formálne pekná a o poznanie príjemnejšia bodka za Prison Breakom než celá druhá polovica poslednej sezóny. Pár motívov sa síce znovu opakuje, kvalitný scenár môžete opäť hľadať inde (ten sa záhadne stratil už po druhej sérii), no celkovo vylepšuje dojem z tej akčnej parafrázy na brazílsku telenovelu, ktorá sa zo seriálu ku koncu vykľula. Len tentoraz sa odohrávala v slnečnej Miami. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama