Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři spolužáci studují poslední rok na vysoké, ale zábavy si během školy zatím příliš neužili. Jejich řešení: Výlet na Mardi Gras, kde krásné holky s radostí vyhrnují trička a lahve s alkoholem na veřejnosti nikomu nevadí, ba naopak. Vše se jim poněkud vymkne z rukou, když se navléknou do ženských šatů, vlámou do hotelového pokoje Carmen Electry, účinkují ve skandální erotické show a navíc nechtěně zaútočí fekální bombou v nóbl hotelové hale. Zafunguje kouzlo Mardi Gras a stanou se jejich nejdivočejší fantazie skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

sigf07 

všechny recenze uživatele

Čas od času dám šanci teenagerské komedii a zpravidla toho pak lituji. Mardi Gras je přesně ten případ - neoriginální, samoúčelně vulgární, nudná zbytečnost, která je vlastně jen slepencem připitomělých gagů (nahý tlusťoch vtrhne na přednášku a ano, zrovna před něčím obličejem se pro něco sehne…), jehož pojivem má být výlet tří týpků na párty roku. Ve své podstatě se přitom jedná o velice puritánský film - ústřední trojka jsou vlastně hodní a citliví hoši, s nahotou (ženskou) se to moc nepřehání, dočkáme se dokonce i přednášky o úctě k tradici a srdcervoucího vyznání lásky. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak Carmen Electra má za sebou další roli v blbém béčkovém filmu. Je to taková specialistka na tyto role. Film Mardi Gras mi přišel jako americká propaganda sloužící k tomu, aby víc vypatlaných teenagerů jezdilo do New Orleans a ne do Ria. Největší předností filmu jsou nadržené sestřenky dvojčata a pak taky jedna ultimátně nechutná scéna s letícím hovnem. Na tu hned tak nezapomenete. Jeden by kvůli té scéně chtěl dát i tři hvězdičky, ale když ten zbytek je tak strašně nudný a ti herci jsou tak strašně nezajímaví až nechutní, že to prostě nejde. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Fakt, když přijedeš do New Orleans tak tě tam přefikne Carmen Electra ? No tak už vím kam pojedu na jaře. Jinak humor má nízkou úroveň, takže jsem se docela bavil. Třeba při scéně s hovnem jsem si vzpoměl na kolegu malarkey, dál bych to radši nerozváděl. Určitě ne pro lidi co požadují duchovní zábavu, pro bezcharekterní nuly však ideál. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Teda žádnej parádní balkón tu není, ale za to můžeme obdivovat cihlovou zeď." Sice to občas jede podle již obehraného schématu, ale v rámci teen-komedií jde určitě o jednu z těch povedenějších. Naleznete tu všechno co k takovýmto filmům patří prsa, hezký holky, fekální humor (tady naštěstí v unesitelné míře), pivo, párty apod. Místama se jsem se dost dobře bavil, místama trochu nudil. Skvěle mě bavil Josh Gad. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Superní komedie, u které jsem se převážnou dobu dobře bavil. Několik srandovních situací je zde bombastických. Za všechny zmíním například návštevu pokoje Carmen Electry. Celkově film působí hodně ujetě a je ho třeba brát s velkým nadhledem, což ale o to když většina scén a hlášek funguje na jedničku. Dojem možná trochu kazí pár zbytečných fekalit. A pomyslnou třešničkou na dortu je potom přítomnost velkého počtu odhaleých žen. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama