Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že toto nie je akčná jednohubka, ale viac hubka- čiernohubka, v ktorej všetci zúčastnení boli na kokse, pretože toto bol jeden neuveriteľne rýchly film s neuveriteľne rýchlymi aktérmi a kamerou. Dokonca tí chuji stojac na pol metra od seba si všetko museli hádzať medzi sebou, aby to bolo ešte rýchlejšie asi !! Pre mňa to bol iba film s partou kokotkov, ktorí povyskakovali z poza gramcov a hádzali ostré držky ! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dobře natočená gangsterka. Partička hlavních zlodějů vybrána dobře. Walker a Dillon opět nezklamali a Zoe Saldana byla fakt sexy (škoda, že nedostala více prostoru). Filmů o bankovních lupičích bylo natočeno hodně, k nejlepším řadím Bod zlomu nebo The Town (Ben Affleck), ale i tento nebyl špatný. 4 hvězdičky dám, protože jsem se dobře bavil a líbila se mi ta přiměřeně chaotická kamera. 75% ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Prtička zlodějů, kteří si potrpí na stylově zvládnutou práci, se pouští do nebezpečné loupeže obrněných vozů převážejících balík peněz. Když jsem slyšel hlavní námět, nemyslel jsem si, že by mě film nějak překvapil. Protože něco podobného jsem viděl třeba v Ozbrojených a nebezpečných, kde hrál taká Matt Dilon. Ale řekl jsem si, že to zkusím a uvidím. Už jen proto, že kromě Dilona zde hraje spousta příjemných herců. A jak to dopadlo? No rozhodně lépe než jsem čekal. Žádné nervy drásající promyšlený převraty tu nejsou, ale co dělá tento film lepším než průměrným, je právě ta elegance a stylovost, s jakou si hrdinové dokonale pohrávají. Začátek sice pomalejší, ale od půlky to nabere neuvěřitelný spád, který trvá až do konce. Není to rozhodně film pro ty, kteří od toho čekají bůhví jakou chytrou loupeživou akci. Pro mě je to ale snímek, který je v žánru na výšším levelu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zase jeden heist film. 1)  Zůstal jsem bez vztahu k postavám, bylo mi jedno, co se komu stane. Proto nemohu dát vyšší hodnocení._____ 2)  37letý Michael Ealy (lupič Jake), 29letý Hayden Christensen (řidič u lupičů A.J.), 37letý Paul Walker (lupič John), 30letý Tip T.I. Harris (propuštěný lupič zvaný Přízrak) či 32letý Jay Hernandez (policista Eddie) tak moc sexy nevyhlíželi, aby mohli mé hodnocení změnit. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. Sice jsem se musel pronudit pomalejším rozjezdem a zprvu mi přišly zbytečné i některé osobní peripetie několika zúčastněných, ale pak to nabralo tempo a na konci jsem se dočkal i poměrně citlivého tragického rozměru. Navíc si cením i nejednoznačnosti postav, takže pokud člověk chce, tak se může rozhodnout, komu vlastně fandit, což není pravidlem. Herecky to taky sedlo, ačkoliv jména ve mě na první pohled nevyvolávala velká očekávání. V rámci žánru širší špička. 80% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama